Otvoren Zvezdin kamp u Beogradu

26.6.2024
03:00
No items found.

U Medija centru stadiona "Rajko Mitić" je zvanično otvoren letnji kamp Crvene zvezde, putem kojeg će najtalentovaniji igrači postati deo crveno-belog tima.

Na terenima naše fudbalske akademije je počeo prvi Zvezdin kamp u Beogradu. Prva od dve smene kampa danas je krenula sa radom, a tokom narednih pet dana 70 mališana uzrasta od osam do 16 godina će raditi pod trenerskom palicom naših najboljih mladih stratega.

Talenti koji su odlučili da nadograde fudbalsko znanje na Zvezdinom kampu do kraja radne nedelje će raditi po posebno kreiranom programu koji, osim dva treninga dnevno, predviđa i bogat propratni sadržaj, u vidu Marakana ture, panoramskog razgledanja Beograda…

Po početku jedinstvenog projekta direktor Omladinske škole FK Crvena zvezda - Nikola Jelić je deci poželo dobrodošlicu i naglasio da će najtalentovaniji steći privilegiju da postanu članovi Omladinske škole Crvene zvezde.

- Želim vam dobrodošlicu na Zvezdin kamp. Takođe, hteo bih da posle boravka na Marakani budete bolji nego u trenutku kada ste došli, da naučite mnogo novih veština i driblinga. Oni najbolji će biti naknadno pozvani u naš klub. Nakon završetka svih kampova podvlačimo crtu, razgovaramo sa svim trenerima i upućujemo vam poziv. To bi trebalo da vam bude podstrek za rad i u vašim klubovima. Ako ne uspete ove, da naredne godine dođete ponovo na kamp. Uvek ćemo vas pratiti i u našoj ste bazi podataka. Nadam se da će vam biti ugodno i da ćete se lepo osećati u crveno-belim bojama, kao i da ćete poneti nezaboravne uspomene sa kampa. Crvena zvezda je najveći klub u regionu i organizuje kampove širom sveta, a najmasovniji je u Beogradu. Nadam se da smo vašim dolaskom dobili još brojniju armiju navijača. Želim vam mnogo zdravlja i da slušate vaše trenere - istakao je Nikola Jelić.

Podsetimo , prva smena kampa će trajati do 24. do 28. jula, a druga smena je od 1. do 5. jula.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon