Novo radno vreme i vođene ture za Muzej FK Crvena zvezda

30.6.2024
12:15
No items found.

Od sada, muzej radi i nedeljom, a posetioci mogu uživati u stručnim stadionskim turama koje obuhvataju šetnju kroz trofeje, legendarni tunel i popuste u Red Star Shop-u.

Šetnja kroz pehare: Muzej od sadradi i nedeljom!

 

Sjajne vesti za sve navijače Crvenezvezde i turiste - ljubitelje fudbala: jedan od najposećenijih muzeja u Srbiji od sada je dostupan i nedeljom!

Nezaobilazna destinacija za sve zvezdaše (ali i posetioce grada Beograda), Muzej FK Crvena zvezda, od sada je otvoren i nedeljom od 9 do 15 časova.

Oduševite se šetnjom kroz pehare jednog od najvećih klubova Starog kontinenta. Radno vreme Muzeja je od 9 do 16 časova radnim danima, a od 9 do 15 časova vikendom. Cena ulaznice je 400dinara.

Stadionska tura: Doživi Zvezdinu istoriju

Svakog dana od 10, 12 i 14 časova posetioce Muzeja FK Crvena zvezda očekuje prava poslastica - stručno vođena Stadionska tura!

Svi posetioci Stadionske ture imaju priliku da čuju neponovljive priče i anegdote iz istorije kluba, vide Zvezdinu impresivnu kolekciju trofeja, kao i da obiđu Medija centar i studio Zvezda TV-a.

Kao šlag na tortu dolazi šetnja kroz legendarni, “zloglasni” tunel ispod severne tribine stadiona Rajko Mitić! Uz autentične zvuke navijanja Zvezdinih Delija, posetioci mogu da shvate kako se protivnički igrači osećaju pre nego što zakorače u grotlo Marakane.

Uz ulaznicu za turu posetiocidobijaju i 5% popusta u Red Star Shop-u i Red Caffe-u koji pruža najlepši pogled na naš stadion. Za najmlađe navijače, tu je dečija igraonica -Zvezdaonica, idealno mesto za igru i zabavu.

Ture su organizovane na srpskom i engleskom jeziku.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon