Neđić : Maksimalan rad od starta, afirmisaćemo talente

1.7.2024
12:56
No items found.

U odličnom raspoloženju, dočekali smo Marka Neđića na terenima iza juga Marakane koji je održao prvi trening u novoj sezoni za fudbalere Grafičara.

- Imali smo dosta vremena za odmor i jedva smo čekali da krenemo sa radom. Igrači su došli spremni i raduje me to što su ispoštovali program koji su dobili tokom pauze. Već danas smo odradili jak trening, tako da nema uvoda, već idemo u maksimum. Dugo smo na okupu, momci znaju kako se radi i mnogi od njih dolaze baš zato, jer su svesni da će ovde napredovati. Ciljevi su jasni, želimo da budemo u plej-ofu i da napadnemo vrh tabele, ali treba biti svestan činjenice i da ćemo biti najmlađa ekipa u prvenstvu, koje će biti mnogo jače nego ranijih godina. Sve su to izazovi koji nas čekaju, uz obavezan razvoj fudbalera za prvi tim Zvezde. Čekamo još neke fudbalere koji su na pripremama sa prvimm timom Zvezde, i nadam se da će nas i oni pojačati za novu sezonu. Drago mi je što smo zadržali dosta igrača iz prethodne polusezone, iako je činjenica da na svakih šest meseci menjamo veći deo tima. Radujemo se kada se naši igrači izbore za dres Zvezde - počeo je Neđić.

Priliku da se susretne sa seniorskim fudbalom ima i talentovani Mateja Radonjić za koga je povreda prošlost.

- Drago mi je što sam se priključio ekipi Grafičara. Biće ovo moj prvi kontakt sa seniorskim fudbalom, i radujem se što će to biti baš pod komandom Marka Neđića. Verujem da ću se sjajno snaći, a da je povreda prošlost, pokazuju moje partije iz omladinaca sa kraja sezone. Skroz sam se oporavio i maksimalno radim. Prvi trening je prošao sjajno, tu je veliki broj fudbalera koje znam iz mlađih kategorija Zvezde i u skladu s tim mislim da se period adaptacije završio čim sam istrčao na teren - uz osmeh će ofanzivni vezista iz Niša.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon