Najpovoljnije Premijum sezonske ulaznice za Zvezdaše mlađe od 18 godina

8.7.2024
01:59
No items found.

FK Crvena zvezda lansirao je Premijum Junior sezonske ulaznice za mlade Zvezdaše mlađe od 18 godina. Najpovoljnije cene za nedeljnu tradiciju na stadionu Rajko Mitić u Beogradu. Sve Premijum sezonske ulaznice dostupne su od prvog jula.

Novo : Premijum Junior sezonske ulaznice za Zvezdaše mlađe od 18 godina

FK Crvena zvezda sa ponosom predstavlja novu, najpovoljniju kategoriju sezonskih ulaznica - Premijum Junior sezonske ulaznice , namenjene našim najmlađim navijačima!

Zvezda je tvoja porodica 

I zato smo odlučili da najvernije navijače obradujemo sa potpuno novom kategorijom sezonske ulaznice namenjenoj Zvezdašima mlađim od 18 godina

Premijum Junior sezonske ulaznice su najpovoljnija kategorija sezonskih zato što želimo da zajednički dolazak na Marakanu postane tvoja nedeljna porodična tradicija!

Kako do Premijum Junior sezonske ulaznice

Od ove sezone, svi vlasnici Premijum sezonske ulaznice moći će da nabave do 3 Premijum Junior sezonske ulaznice i tako da vode svoje Zvezdaše mlađe od 18 godina na SVE utakmice na stadionu Rajko Mitić. 

I to po ubedljivo najpovoljnijim uslovima!

Cene Premijum Junior sezonskih ulaznica:

  • Severna tribina: 7.500 RSD
  • Istočna tribina: 13.500 RSD
  • Zapadna tribina: 17.500 RSD
  • Tribina Siniša Mihajlović: 30.000 RSD

NAPOMENA : Onlajn, navijači mogu da kupe Premijum Junior sezonske ulaznice u isto vreme i u istom prozoru kao i svoje Premijum sezonske. U Servisu za članstvo na stadionu Rajko Mitić moguća je i naknadna kupovina Premijum Junior sezonskih ulaznica. 

Ograničena količina Premijum Junior sezonskih

Broj Premijum Junior sezonskih ulaznica je ograničen na samo 1.200 ove sezone. 

Zbog očekivanog velikog interesovanja, pozivamo Zvezdaše da požure sa kupovinom i obezbezde najpovoljnije sezonske ulaznice na vreme! To najlakše mogu da urade onlajn - za samo 3 minuta

Svi koji žele da svoju Premijum sezonsku obezbede uživo, to mogu da urade u Servisu za članstvo i to od prvog do sedmog jula između 10 do 19 časova, a posle osmog jula između 10 do 18 časova. Više informacija na 011/3675-162, 011/3675-163, ili preko office@budideozvezde.rs

Osiguraj svoje mesto na vreme! 

Povedi tvoje najmlađe Zvezdaše na Marakanu i oboji im mladost u crveno-belo! Premijum sezonske ulaznice FK Crvena zvezda u prodaji su od prvog jula. 

Kupi sezonsku danas!

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon