Najmlađi obeležili karavan u Negotinu

18.7.2024
09:45
No items found.

Tradicionalni letnji karavan našeg kluba je nastavio da oduševljava mnogobrojne navijače u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a danas je crveno-bela delegacija posetila Negotin.

Fantastična atmosfera je vladala tokom višečasovnog druženja, a veoma toplo vreme nije uticalo na posetioce da oboje gradski trg crveno-belim bojama i pevaju najpoznatije Zvezdine navijačke pesme. Konstantni osmesi i suze radosnice su ukrasili današnji karavan, a za to su najviše zaslužni trofeji iz našeg muzeja namenjeni šampionu Srbije, osvajaču najmasovnijeg takmičenja u zemlji, odnosno onaj najvredniji - pehar osvojen 1991. godine, kada je čuvena generacija u Bariju postala prvak Evrope.

Kao po običaju, najviše su oduševljeni bili najmlađi navijači. Oni su uživali u igricama koje pruža naša fan zona i konstantno su širili dobar duh među svim prisutnim ljudima. Nosili su dresove naših prvotimaca i tako im dali snažan vetar u leđa, pošto će u subotu naš klub zvanično krenuti u pohod na još jednu duplu krunu, dok će u avgustu voditi ključne bitke za plasman u Ligu šampiona.

Nakon što je Zvezdin karavan obišao Bor i Negotin, u turi koja je u toku, klub će posetiti Zaječar, Resavicu, Petrovac na Mlavi i Rumu.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon