Najdoski uveličao Zvezdin obilazak Kumanova

17.6.2024
10:35
No items found.

Zvezdin letnji karavan pod nazivom "Zvezda je moja porodica" je nastavio svojim putem, te je nakon dana pauze, po drugi put obišao Kumanovo, gde nas je sačekala legenda našeg kluba - Ilija Najdoski.  

Po ulasku u sam grad na severu Makedonije, meštani su nas dočekali obučeni u crveno-bele dresove. Čim smo postavili fan zonu ispred spomenika"Batka Giorgija", mališani su požurili da se slikaju sa peharima Lige šampiona, kao i ovosezonske duple krune, dok su se pre toga učlanili u naš klub, a bilo je i onih koji su produžili vernost našem klubu. Dečaci i devojčice su za vreme čitavog tročasovnog druženja lupali bubnjeve i pevali zvezdaške pesme, koje su odzvanjale gradskim trgom Kumanova.

Najznačajniji trenutak za stanovnike ovog mesta se desio kada je šampion Evrope iz 1991. godine - Ilija Najdoski došao da uveliča sam događaj. Njemu je tom prilikom uručen poklon od strane kluba navijača Crvene zvezde iz Kumanova. Neposredno pre njegovog dolaska, napravljen je prelep pirotehnički performans. Po završetku našeg tročasovnog druženja, pristalice našeg kluba iz Makedonije su nam se zahvalile na dolasku, te poželele da ih posetimo i naredne godine.

Zvezdaši , sutra se družimo u Vranju!

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon