Mitrovčani pozdravili Zvezdin karavan

25.6.2024
10:00
No items found.

Završen je još jedan dan Zvezdinog velikog karavana pod sloganom "Zvezda je moja porodica", a ovoga puta bili smo u Sremskoj Mitrovici.

Naš klub je posle Požarevca, posetio još jedan Sremsku Mitrovicu. Dolazak Crvene zvezde je ponovo oduševio ogroman broj navijača. Ono što nas posebno raduje je što je veliki broj zaljubljenika u crveno-bele boje već bio prisutan kada je Zvezdina delegacija stigla. Simpatizeri su sa oduševljenjem ispratili iznošenje trofeja na postolja.

Najvatreniji navijači iz ovog mesta su razvili transparent na kom je pisalo "Učlani se, budi deo porodice", a imali su i nekoliko pirotehničkih performansa. Vladala je prava zvezdaška atmosfera, a pregršt ljudi se učlanilo u klub i obnovilo svoje članske karte. Posetioci su najviše uživali u slikanju sa trofejima. Najveću pažnju, kao i obično, izazvala je „srebrna amfora“ Kupa evropskih šampiona, koju je naš tim osvojio 1991.godine.

Najmlađima su se dopale fudbalske igrice, koje smo im spremili, dok su na samom kraju stanovnici iz Sremske Mitrovice poželeli da se družimo i naredne godine.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon