Milojevićevo uigravanje za Soči

4.7.2024
20:02
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su po drugi put izašli na teren u toku današnjeg dana, a nakon prvog na kom je sve bilo podređeno fizičkoj pripremi, popodnevni deo je poslužio za taktičke zamisli Vladana Milojevića, pred utakmicu protiv Sočija koja je na programu u petak od 12 časova.

Trening je započet laganim zagrevanjem i vežbama za aktivaciju, kako bi prvotimci bili spremni i orni za narednih 90 minuta i uvežbavanje strategije i akcija koje će ispoljiti u sutrašnjoj utakmici. Nakon uvodnog dela, igrači su se podelili u tri grupe i odigrali „ševe“ koja uvek proizvede sjajnu atmosferu i konstantan smeh među saigračima i stručnim štabom.

Do kraja treninga uvežbavani su defanzivni i ofanzivni prekidi, koje će publika imati priliku da vidi već u sutrašnjem susretu sa ruskim timom, kao i u duelima sa Taljaresom i domaćim Zenitom. Fantastično raspoloženje i rad do poslednjih minuta, govore koliko su fudbaleri motivisani pred start sezone, koja bi mogla da bude još jedna istorijska, a već 20. juna ih očekuje prva zvanična utakmica protiv Jedinstva iz Uba na Marakani.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon