Milojevićevo insistiranje na posedu

24.6.2024
No items found.

Ovog prepodneva od 10 sati fudbaleri Crvene zvezde su istrčali na teren hotela “Palisad” i odradili još jedan izuzetno naporan trening koji je trajao 90 minuta.

Izabranici Vladana Milojevića su na manjem od dva terena odradili aktivaciju, a kao i obično dočekao ih je namešten teren sa svim rekvizitima. Po izlasku na glavni, ujedno i veći teren, nastavljano je zagrevanje u parovima.

Potom su se crveno-beli podelili u dve grupe i krenuli sa radom na posedu lopte. Zahtev je bio da ekipa što duže zadrži loptu u svojim nogama, dok je drugi tim imao zadatak da osvoji posed. Rad sa loptom je prekinut na kratko kako bi se istrčale potrebne deonice. Naši prvotimci su i ovaj deo treninga shvatili takmičarski, jer su radili u parovima, pa je tako vladala sjajna atmosfera.

Usledila je kratka pauza za osveženje, a potom dalji rad sa loptom. Golovi su postavljeni na centar terena, dok su fudbaleri bili podeljeni u tri grupe sa timovima po sedam igrača. Akcenat je bio na organizaciji igre i ponovo posedu lopte.

Za sam kraj ovoga puta smo videli igru na dva gola na terenu sa kraćim dimenzijama. Takmičarski duh i visok intenzitet je bio prisutan tokom svih 90 minuta, a na kraju je pobedu u završnoj fazi treninga ostvario tim sa plavim markerima. Vredni su bili i naši golmani, koji su radili trening koristeći različite rekvizite, među kojima su i loptice za tenis.

Naši prvotimci će istrčati na teren ponovo od 18 časova, kada će odraditi i popodnevni trening.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon