Milojević : Zadovoljan sam, vidi se šta uigravamo

14.1.2023
5:05
No items found.

Прва победа за Црвену звезду у 2023. години, а фудбалери нашег тима савладали су Лехију резултатом 3:1 у оквиру припремне утакмице у Анталији. Имао је Милош Милојевић много разлога за осмех.

- Задовољан сам првим полувременом, поготово контролом игре, распоред, бројем шанси, интензитетом пресинга и све сем резултата је било добро. Такође и сјајан однос играча, те ми је због њих криво што нисмо постигли још који гол да се награде. У другом полувремену је требало мало времена да нађемо ритам, али смо изгледали све боље. Радују ме ствари које смо увежбавали попут пресинга и завршне трећине где долазимо разноврсно и кад прођемо одређени број тренинга, биће то све боље - почео је Милојевић.

Чак 24 фудбалера су добила прилику да играју данас, а фокус је био на младима.

- Млади имају добар однос, схватили су да није клише да желим да им укажем прилику. Сви млади су добили шансу, сем Мијатовића који је болестан и Јована Митуљикића који је отишао на позајмицу, али сви на које сам могао да рачунам од талената су данас заиграли и надам се да ће им ово бити подстрек за рад како би се изборили за минутажу.

Сутра наше првотимце чека слободан дан.

- То је већ испланирано. Не волим да кажњавам трчањем, добро се радило, данас смо имали проверу да видимо где смо и шта смо. Играче сутра чека слободан дан, надам се да ће одморити, па од уторка крећемо у други микроциклус - подвукао је Милојевић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon