Milojević - Pobeda za Branka

5.8.2017
11:18
No items found.

Убедљива победа и игра Црвене звезде у мечу трећег кола првенства Србије против Чукаричког остала је у сенци повреде Бранка Јовичића коме по првим проценама следи дужа пауза.

По завршетку сусрета Владан Милојевић такође је истакао да је повреда неуморног везисте детаљ који је обележио данашњи сусрет.

- То је фудбал. Да сам знао да ће се повредити сигурно бих га изоставио из тима али такве ствари је немогуће предвидети. Овај тријумф посвећујемо Јовичићу - емотивно је прокоментарисао Владан Милојевић.

Милојевић је навео да је на полувремену у свлачионици било много емоција када је екипа чула за озбиљност његове повреде.

- Сазнали смо на полувремену и било је доста емоција. Честитао бих мојим играчима на менталној јачини. Стаћемо иза њега и радује ме што су сви уз њега, ово је баш лош тренутак. Морамо да се прилагођавамо, живот тече даље - казао је Милојевић.

Када је реч о самој утакмици, Милојевић је казао да је била нервозна, а да је његова екипа покушавала да одржи ритам.

- Неке ствари не можете да објасните, али се добро завршило по нас и идемо даље. Знали смо да ће бити тешко, без обзира на то што је било 3:0 за нас. Играли смо добро, заслужено победили.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon