Milijaš : Predan rad stvara prvotimce Zvezde

6.7.2024
09:30
No items found.

Okupila je legenda Crvene zvezde - Nenad Milijaš danas juniore koji će naredne sezone predstavljati naš klub.

- Svi igrači su došli zdravi što je najbitnije, uz to su ispoštovali program koji su imali tokom pauze. Veliki broj igrača je prešao iz kadeta u omladince, dosta njih će igrati drugu godinu već za juniore, poznajemo se i sad je sve lakše za rad. Rezultat jeste bitan, ali najbitnije je formiranje igrača za prvi tim. Cilj nam je da što više igrača uspe da se izbori za mesto u prvom timu i da imaju tu sreću da igraju na Marakani, pa neki i da ostave ogroman trag. Naravno da su oni svesni da se titule podrazumevaju u Zvezdi i da se svaka utakmica ide na pobedu, prosto to im je u DNK ako su ovde. Borićemo se da budemo prvi, ali nije to ništa novo ni za njih, ni za nas - počeo je Milijaš.

Ima nekadašnji Zvezdin kapiten na raspolaganju veliki broj igrača koji su igrali Evropsko prvenstvo do 17 godina.

- To je uspeh škole i kluba da je toliki broj igrača išao na Evropsko prvenstvo. Napravili su dobar rezultat, ali sad moraju da nastave tako. Očekivanja su sve veća, ali to je normalno u Zvezdi. Radi se o mlađoj generaciji u odnosu na konkurente, ali talentovanoj. Moraće naravno da se dokazuju iz nedelje u nedelju. To prvenstvo je sad u arhivi, idemo dalje.

Jedan od njih je upravo i štoper Vuk Roganović.

- Nedostajao nam je fudbal i jedva smo čekali da se vratimo. Tu smo da radimo i da se što bolje spremimo za sezonu, a prvenstvo Evrope nam je donelo dodatno iskustvo za sve ono što nas čeka. Radujem se saradnji sa trenerom Milijašem koji je legenda Zvezde. Potrudićemo se da osvojimo titulu, naravno. Što se ekipe tiče, većina nas koji smo 2007 godište je tu, ima i starijih, ali i novih igrača. Verujem da ćemo se dobro uklopiti - podvukao je Roganović.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon