Mališani obeležili karavan u Rumi

23.7.2024
22:00
No items found.

Tradicionalni letnji karavan pod nazivom “Zvezda je porodica” je danas obišao Rumu, koja se pokazala kao odličan domaćin i na sjajan način ugostila našu delegaciju.

Meštani ovog mesta su sa oduševljenjem dočekali trofeje iz klupskog muzeja. Svi su u redu stajali kako bi se slikali sa peharom namenjenim prvaku države, osvajaču nacionalnog Kupa, kao i onim najvrednijim - “ušatim” trofejem koji je 1991. godine osvojen u Bariju.

Najmlađi navijači su veoma emotivno doživeli današnje druženje pa je viđeno dosta smeha i sjajne armosfere, ali i suza radosnica. Pesmom su širili pozitivnu energiju, a sportski duh su pokazali u igricama koje priređuje fan zona, koja je ove sezone izazvala toliko pažnje da su akteri u raznim izazovima bili i odrasli.

Zanimljiva činjenica je da je mnoštvo dece nosilo dresove našeg kluba, a dominirali su igrači iz današnjeg vremena. Njihovi heroji Katai, Ivanić, Kanga i ostali prvotimci su započeli put ka još jednoj istorijskoj sezoni, a sigurno je da će im ovakav vid podrške dati dodatni vetar u leđa da istraju u tome i dođu do zacrtanog cilja.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon