Leskovčani pozdravili Zvezdin karavan

19.6.2024
09:50
No items found.

Crvena zvezda je nastavila veliki letnji karavan pod sloganom "Zvezda je moja porodica", a nakon posete Vranju, naša delegacija doputovala je u Leskovac.  

Odmah po dolasku, dočekao nas je veliki broj mališana, koji su sa nestrpljenjem čekali da se fotografišu sa peharima i naprave nezaboravne uspomene. Nedugo zatim, postavljena je i naša fan zona. Ubrzo se ispred pulta za članstvo stvorio veliki broj navijača, koji su izrazili želju da u vidu članske karte ozvaniče ljubav prema crveno-belim bojama. Da je ljubav prema Zvezdi stvar kućnog vaspitanja, pokazao je i veliki broj zvezdaških porodica, koje su sa najmlađim članovima došle kako bi uživale u druženju. Delije iz Leskovca su više puta tokom tročasovnog druženja izrazile veliko zadovoljstvo povodom posete voljenog kluba njihovom gradu, ali i naglasile da ovakve akcije mnogo znače svim zaljubljenicima u crveno-bele boje. Posebno su se stanovnicima Leskovca dopale naše igrice sa golovima.

Naša ekspedicija će već sutra nastaviti svoje putovanje po jugu Srbije, kada će posetiti Niš. Ovim putem vas pozivamo da i sutra budete deo još jednog zvezdaškog druženja u periodu od 18 do 21 čas.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon