Laktaši pozdravili šampionski karavan

4.7.2024
22:25
No items found.

Tradicionalni karavan pod nazivom “Zvezda je porodica” je nakon dana pauze nastavio turu po Republici Srpskoj, pa su danas na red došli Laktaši.

Prijatno gostoprimstvo je nastavljeno kada je u pitanju ovaj deo Bosne i Hercegovine, te je i u ovom mestu zabeležen veliki odziv i zaista impozantan broj posetilaca. Svim simpatizerima crveno-belih boja je najinteresantiji deo druženja sigurno bio momenat kada su ugledali pehare iz našeg muzeja, dok je najviše pažnje izazvao trofej namenjen najboljem klubu u Evropi, koji je Crvena zvezda osvojila 1991. godine u Bariju.

Mališani su kao i do sada bili orni i spremni za šalu i zabavu sa našom delegacijom, koja je usrećila veliki broj najmlađih navijača, koji su se našli danas u Laktašima. Oprobali su se u raznim igricama od strane naše fan zone i sebi sigurno urezali slike koje ostaju zauvek u sećanju.

Naredno mesto koje će posetiti Zvedina delegacija je Šipovo, dok će u danima koji slede domaćini našeg karavana biti Prnjavor, Kozarska Dubica, Prijedor, Doboj, a fantastična turneja se završava gostovanjem u Slavonskom Brodu

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon