Knežević : Radimo vredno, svesni smo šta zahteva Zvezda

24.6.2024
04:00
No items found.

Brzo je pod kožu zvezdašima ušao Nikola Knežević, talentovani fudbaler koji je svaku priliku na terenu iskoristio time što se upisao ili u strelce ili u asistente.  

- Bilo je golova i asistencija, ali ono što je meni najbitnije, to je da sam osvojio duplu krunu sa Zvezdom. Bio sam na dvojnoj registraciji u OFK Beogradu, u početku sam više tamo igrao i dobrim partijama zaslužio da dobijem minute i u Zvezdi. Uspešna sezona je iza mene, ali verujem da će naredna biti još bolja. Cilj je dupla kruna i Evropa sa Zvezdom - počeo je Knežević.

Vredno se trenira na Zlatiboru.

- Naporni su treninzi, ali i očekivali smo da to bude tako. Radi se vredno, ali imamo dobar oporavak, sjajnu ishranu i sve uslove da pripreme prođu u najboljem redu. Treninzi variraju u smislu dužine i intenziteta, ali već sad smo se navikli na to. Ujutru su obično kraći trenizi sa većim intenzitetom, dok popodne oni traju duže i više radimo sa loptom. Posle jutarnjeg treninga, svi se još više uželimo fudbala. Šalu na stranu, svi treniramo vredno i držimo se zajedno.

Knežević se svojim stavom i ponašanjem izdvojio kao "kapiten" među mlađim igarčima.

- Drago mi je ako je takav utisak. U svakom slučaju, veliki broj mlađih igrača je tu, i smatram da i ja još uvek spadam u tu kategoriju. Međutim, mnogo omladinaca i kadeta je priključeno treninzima i za sada odlično rade. Pametni su, trude se, gledaju i upijaju sve savete. Kada god mogu da im pomognem, to i učinim - podvukao je Knežević.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon