Karavan započeo obilazak Republike Srpske

28.6.2024
09:44
No items found.

Tradicionalni Zvezdin karavan pod nazivom “Zvezda je porodica” će narednih deset dana posetiti gradove u Republici Srpskoj, a prva je na redu bila Bijeljina.

Da je Crvena zvezda zaista voljena i cenjena u ovom delu Bosne i Hercegovine, govori podatak da je zabeležen veliki broj posetilaca i navijača kojima je naš klub u srcu. Mnoštvo mališana je dočekalo dan da u Bijeljinu stignu trofeji iz kolekcije našeg muzeja, odnosno pehari namenjeni šampionu Srbije, osvajaču Kupa i čuveni koji je osvojila generacija “1991” u Bariju, kada se Zvezda popela na krov Evrope.

Naši najmlađi navijači su uživali u fan zoni, gde su odmerili snage između sebe, ali i proveli kvalitetno vreme sa članovima crveno-bele delegacije, koji su uživali u danu za nama. Ni ovo okupljanje nije moglo da prođe bez sjajne atmosfere, ovekovečene najpoznatijim Zvezdinim pesmama, koje su kroz celo druženje odzvanjale Bijeljinom i poručivale da je to mesto zaista obojeno u crveno-bele boje.

Sledeći grad u kojem će naša delegacija biti gost jeste Brčko, dok će u narednim danima karavan posetiti i Šamac, Modriču, Zvornik, Banja Luku, Šipovo, Prnjavor, Kozarsku Dubicu, Prijedor, Doboj i na kraju Srpski Brod.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon