Kako do Premijum sezonske ulaznice za sezonu 2024/25 uz popust i na 6 rata

5.7.2024
06:21
No items found.

Saznajte kako da obezbedite Premijum sezonsku ulaznicu za sezonu 2024/25 uz popust od 1.000 RSD i mogućnost plaćanja na 6 rata sa Banca Intesa karticama. Iskoristite prednosti i uživajte u nezaboravnim utakmicama Crvene zvezde na Marakani.

Kako do Premijum sezonske ulaznice uz popust i na 6 rata

Zvezdaši se spremaju za celu sezonu momenata za pamćenje.

Od 1. jula, Premijum sezonske ulaznice za sezonu 2024/25 su u prodaji , uz brojne pogodnosti i popuste za sve navijače

Ova sezona će biti posebna i nezaboravna iz više razloga. 

Prvo , zbog promene sistema UEFA takmičenja, Premijum sezonci će uživati u najmanje pet evropskih utakmica na stadionu Rajko Mitić , sa mogućnošću gledanja i potencijalnog Zvezdinog evropskog proleća.

Drugo , ova sezona je posebna jer smo uveli nove pogodnosti i povoljnije cene, omogućavajući našim navijačima najjače iskustvo uživanja na stadionu.

Ušteda od 1.000 dinara onlajn

Navijači koji obnove ili kupe svoju Premijum sezonsku ulaznicu onlajn ostvaruju popust od 1.000 RSD u odnosu na kupovinu uživo .

Čak i navijači kojima je potrebna pomoć pri onlajn kupovini mogu da iskoriste ovaj popust - ukoliko svoju onlajn transakciju obave uz našu pomoć u promenoaru pored Servisa za članstvo na stadionu Rajko Mitić.

Svi koji žele da svoju Premijum sezonsku obezbede uživo, to mogu da urade u Servisu za članstvo i to od prvog do sedmog jula između 10 do 19 časova, a posle osmog jula između 10 do 18 časova. Više informacija na 011/3675-162, 011/3675-163, ili preko office@budideozvezde.rs

Lakše do sezonske uz kupovinu na rate

I ove sezone, omogućili smo najvernijim navijačima da do svoje Premijum sezonske ulaznice dođu plaćanjem na rate. Uz Banca Intesa kartice, moguće je plaćanje na 6 mesečnih rata .

Broj rata (od jedne do šest) možete da izaberete kada na stranici za plaćanje unesete prvih osam brojeva sa svoje platne kartice. 

Više utakmica - niže cene

Navijači koji obnavljaju svoje Premijum sezonske ulaznice mogu da računaju na stare, prošlogodišnje cene , dok novi sezonci imaju priliku da kupe ulaznice po nižim cenama nego prošle sezone

Navijači koji obezbede svoje Premijum sezonske ulaznice, uživo gledaju sve utakmice gde je Crvena zvezda domaćin -od prijateljskih mečeva sa najjačim evropskim klubovima, preko utakmica u Superligi i Kupu Srbije, do najmanje pet evropskih utakmica u plej-ofu i grupnoj fazi evropskog takmičenja. 

Cene Premijum sezonskih ulaznica FK Crvena zvezda za sezonu 2024/25: 

Severna tribina: 

  • Obnova - 9.500 RSD
  • Kupovina - 11.900 RSD

Istočna tribina:

  • Obnova - 15.500 RSD
  • Kupovina - 17.900 RSD

Zapadna tribina:

  • Obnova - 19.500 RSD
  • Kupovina - 21.900 RSD

Tribina Siniša Mihajlović:

  • Obnova - 33.000 RSD
  • Kupovina - 55.000 RSD

Osiguraj svoje mesto na vreme! 

Prodaja 15.000 Premijum sezonskih ulaznica je počela prvog jula. Osiguraj svoje mesto na Marakani i uživaj u svim pogodnostima koje dolaze sa Premijum sezonskom ulaznicom:

Kupi sezonsku danas!

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon