Iza juga Marakane - Mlađi pioniri i petlići šampioni

No items found.

Mlađi pioniri i petlići Crvene zvezde su u vikendu za nama osvojili domaće prvenstvo. Dečaci koje sa klupe predvode Slaviša Šuša i Dejan Šiljković su krunisali odličnu sezonu šampionskim odličjem i nagovestili da je sjajna budućnost pred njima i Zvezdom.

Mlađi pioniri Crvene zvezde su u okviru poslednjeg kola prvenstva savladali novobeogradski Radnički rezultatom 0:7 i ovom pobedom zasluženo osvojili šampionsku titulu. Momci koje su tokom ove sezone predvodili Slaviša Šuša (glavni trener), Marko Jovanović (pomoćni trener) i Nebojša Manojlović (trener golmana), superiorno su osvojili Ligu mlađih pionira bez ijednog poraza, uz 12 pobeda, jedan remi i gol razliku 68:7, a treba istaći i da su crveno-beli bili najmlađa ekipa u prvenstvu, s obzirom na to da su u timu imali čak četiri dečaka rođenih 2011. godine (Berić, Banković , Jevtić i Radivojević). Het -trik je u poslednjem kolu upisao raspucani Lav Radojević, koji je novim pogocima potvrdio poziciju najboljeg strelca ekipe, uz čak 18 postignutih golova, a osim njega, precizan je bio i Filip Obradinović, koji je upisao dva pogotka, kao i Vuk Jugović i Aleksa Rajić, koji su postigli po jedan gol.

Za ekipu Slaviše Šuše su ove sezone nastupali: Maksim Živojinović, Mihajlo Grujić, Andrej Arsenijević, Lav Radojević, Matej Masev, Ognjen Matanović, Dušan Vasiljević, Uroš Đorđević, Aljoša Vajić, Vuk Jugović, Luka Trpevski, Nikša Papović, Petar Mijušković, Strahinja Lazić, Filip Obradinović, Aleksa Rajić, Mateja Vong, Veljko Berić, Strahinja Radivojević, Mihajlo Banković i Lazar Jevtić.

Sa druge strane, petlići Crvene zvezde su remizirali sa Zemunom na gostujućem terenu rezultatom 1:1, a bod je bio dovoljan izabranicima Dejana Šiljkovića da potvrde šampionsku poziciju na tabeli. Gol za crveno-bele je postigao Uglješa Doganjić, dok je asistenciju upisao Mihajlo Banković.

Zvezdini petlići su do titule došli sa devet pobeda, jednim remijem i bez poraza, a na 10 odigranih utakmica su postigli 41 gol, dok su primili samo tri. Najbolji strelac ekipe je Veljko Berić sa 13 postignutih golova, a prate ga Mihajlo Banković i Uglješa Doganjić sa sedam.

Za ekipu Dejana Šiljkovića su ove sezone nastupali: Malinovski, Kalinić, Jevtić, Farkaš, Đurić, Tumbasević, Bojić, Gojković, Radivojević, Stojković, Trivunović, Berić, Banković, Puškarević, Pribanović, Doganjić, kao i Vitakić i Da Silva koji su godinu dana mlađi od svojih saigrača.

Stručni štab: Dejan Šiljković (glavni trener), Marko Petković (pomoćni trener), Dimitrije Pavlović (kondicioni trener) i Nikola Korać (trener golmana).

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon