Iza juga Marakane - Uspešne provere omladinaca i kadeta u Vrnjačkoj Banji

25.7.2024
13:43
No items found.

Izabranici Nenada Milijaša i Slađana Nikolića se nalaze na pripremama u Vrnjačkoj Banji, gde su odigrali i prve kontrolne mečeve, a trijumfe su upisale obe selekcije.

Kadeti Crvene zvezde su ostvarili prvi trijumf na pripremama savladavši juniore Napretka rezultatom 1:2. Poveli su crveno-beli u 40. minutu preko Vasilija Subotića, koji je nakon asistencije Pavla Štulića snažno šutirao sa ivice kaznenog prostora i precizno pogodio za 0:1. Na samom početku drugog poluvremena domaćin je iz penala uspeo da izjednači. Do promene rezultata je došlo u 89. minutu, kada se u završnici istakao Pavle Krstić, koji je na dodavanje Dušana Jovanovića postigao pobedonosni gol.

Omladinci našeg kluba su u okviru prvog kontrolnog meča na pripremama u Vrnjačkoj Banji savladali seniore Jedinstva 1936 rezulatom 0:3. Izabranici Nenada Milijaša su do prvog gola došli u 17. minutu, kada se u ulozi strelca našao Đorđe Ranković. Prvo poluvreme je završeno minimalnim vođstvom juniora našeg kluba, a prednost je u 75. minutu duplirao Ognjen Teofilović, koji se odlično snašao u kaznenom prostoru i poslao loptu iza leđa protivničkog golmana. Samo pet minuta kasnije usledio i je i novi pogodak, a ovoga puta je mrežu zatresao Ognjen Mišić, koji je ujedno i postavio konačan rezultat meča.

Pomenute utakmice crveno-belih omladinaca i kadeta možete pogledati na Jutjub kanalu naše klupske televizije.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon