Iza juga Marakane - Tasić i Popović crveno-beli, Čukić profesionalac

27.6.2024
12:25
No items found.

Omladinska škola Crvene zvezde radi punom parom već dugi niz godina, pa je u istom ritmu nastavljeno i na leto pred sezonu 2024/25. U pitanju su Mihajlo Popović i Nikola Tasić, koji su pojačali naše mlađe kategorije, kao i Vesko Čukić koji je potpisao prvi profesionalni ugovor sa klubom.  

Crvena zvezda je nastavila da ulaže u mlade talente, te je početkom letnjeg prelaznog roka, profesionalni ugovor potpisao talentovani štoper Mihajlo Popović. Mladi defanzivac rođen 2009. godine u Kljajićevu.

- Velika mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Spreman sam da pružim svoj maksimum na terenu, a samim tim i da opravdam očekivanja čelnika. Radujem se što ću raditi sa sjajnim trenerima i igračima i verujem da ćemo zajedno postići velike uspehe. Hvala klubu na poverenju i prilici koju su mi pružili, jedva čekam početak sezone i nove izazove - rekao je Popović.

Odmah nakon dolaska novog pojačanja, tačnije četiri dana kasnije, Omladinska škola Crvene zvezde je postala bogatija za još jednog profesionalca, a reč je o Vesku Čukiću, ofanzivcu rođenom 2009. godine. Mladi talenat poreklom iz Berana je u naš klub stigao 2022. godine, a svojim odličnim partijama i vrednim radom opravdao je očekivanja i dobio priliku da stavi paraf na ugovor sa crveno-belima.

- Veoma mi je drago što sam potpisao prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom i nadam se da ću se zalaganjem na treninzima i utakmicama odužiti klubu. Prva mi je čestitala porodica, koja mi pruža najveću podršku - reči su Čukića.

Crvena zvezda nije ni tu stala sa potpisima kada je reč o mladim i talentovanim fudbalerima, pa je novo lice u našem jatu postao i Nikola Tasić. Reč je o ofanzivnom veznom igraču rođenom 2006. godine koji je u Zvezdu stigao iz Dubočice, gde je igrao za seniore, a tokom jeseni će nastupati za našu omladinsku selekciju.

- Sigurno da je lep osećaj doći u Crvenu zvezdu, najveći klub na Balkanu. Mnogo će mi značiti što sam u karijeri već igrao seniorski fudbal, pa ću pokušati da iskustvo prenesem i na ostatak ekipe, te opravdati očekivanja. Najveća želja mi je da postignem gol u derbiju - rekao je Tasić.

Zvezda će i dalje biti aktivna u prelaznom roku, za mlađe kategorije, jer uskoro očekujemo nova pojačanja za novu sezonu.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon