Iza juga Marakane - Cvjetićanin prezadovoljan Zvezdinim kampovima

4.7.2024
10:40
No items found.

Fudbalski klub Crvena zvezda je organizator mnogih kampova za mlađe kategorije širom Balkana, ali i celog sveta.

Koordinator baze Zvezdinih igrača, Vladimir Cvjetićanin je zadovoljan odzivom ove sezone i ističe da vlada veliko interesovanje kada su kampovi koje organizuje naš klub u pitanju.

-Kampove smo održavali po celom svetu, a posetili smo gradove poput Ciriha, Skoplja, Temišvara, Čikaga, Tivta, dok je najveći održan upravo u glavnom gradu naše zemlje. Možemo se pohvaliti sa preko 500 učesnika i odzivom koji je ove sezone bio zaista fenomenalan. Nismo još uradili potpune analize, ali oko 20 igrača će biti pozvano u naš klub, kako bi se daljim treninzima nametnuli, a potom i konkurisali za neke od Zvezdinih uzrasnih kategorija - izjavio je Cvjetićanin.

Iznenađen je da su kampovi koji su održani po prvi put u nekim gradovima imali veliki broj učesnika, a smatra da će broj rasti iz sezone u sezonu.

- Ostao je drugi deo kampa u Beogradu i jedan u Ljubljani, čime bi zatvorili ovu sezonu. Nešto što je sigurno obeležilo ovu godinu je kamp u Tivtu, koji je stvarno privukao veliki broj dece, kao i u Cirihu, s obzirom da je održan po prvi put u tom gradu interesovanje je bilo ogromno. Naredne sezone je cilj isti, da klub kao što je Crvena zvezda nastavi sa ovakvim radom i da bude još više gradova, a mislim da će i broj učesnika premašiti cifru iz prošle sezone - podvukao je Cvjetićanin.

Ideja našeg kluba sa organizacijom kampova je prošle sezone ostavila sjajan utisak, dok bi naredne uz povećanje broja gradova, odnosno interesovanje polaznika, mogla da se postavi još jedna lestvica koja će iz godine u godinu biti sve viša.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon