Hvang : Nosiće nas energija navijača

5.11.2023
4:33
No items found.

Borbeni centralni vezni fudbaler In Bom Hvang je na konferenciji za novinare u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” izneo očekivanja pred meč četvrtog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i RB Lajpciga, koji je zakazan za utorak, 7. novembar od 21 čas na Marakani.

- Nisam u ovom trenutku apsolutno zadovoljan svojim nastupima i partijama koje pružam. Adaptiram se na domaće prvenstvo i nove saigrače. Takođe, prvi put u karijeri igram Ligu šampiona. U budućnosti želim još više da napredujem, a mogu da obećam da ću lično, ali i uz ekipu igrati sve bolje. Potrudiću se da pomognem timu kako bi ostvarili pobede u budućnosti i naravno kako bi osvojili titulu. Za sutrašnji duel protiv Lajpciga je bitno da se držimo taktike i dogovora. Spremni smo da damo sve od sebe kako bi obradovali navijače Crvene zvezde - istakao je Hvang.

Ističe reprezentativac Južne Koreje prednost domaćeg terena i napominje da Zvezda može do prvog trijumfa u Ligi šampiona na stadionu “Rajko Mitić” ove sezone.

- Igrali smo do sada tri utakmice u Ligi šampiona, ali još uvek nismo uspeli da pobedimo. Veoma je važno da na meču protiv Lajpciga ostvarimo pozitivan rezultat, pogotovo što igramo na našem stadionu pred domaćom publikom. Pokazali smo u Nemačkoj da možemo da igramo i nadmećemo se protiv odličnog protivnika. Verujemo da na Marakani uz snagu navijača, kao što je to istakao trener Barak Bahar, možemo do uspeha. Verujem u našeg 12. igrača, da sa njihovom energijom sutra možemo do trijumfa.

Vezista našeg kluba sa velikom dozom razumevanja ističe da su igrači svesni važnosti narednog duela, kao i koliku težinu sa sobom povlači dres Crvene zvezde.

- Pismo od navijača sam dobio na engleskom jeziku, ali sam ga u potpunosti razumeo kao i svi saigrači. Kada sam pročitao sadržaj poruke shvatio sam koliko je klub zvezdašima važan i dragocen. U potpunosti smo razumeli zašto na terenu i van njega moramo da pružimo sve od sebe kako bi smo predstavili Crvenu zvezdu na pravi način. Mislim da celokupan naš napor, trud , zalaganje i stav treba da pokaže šta nama zapravo znači klub za koji nastupamo, ne samo navijačima. Spremni smo da sutra na meču protiv Lajpciga to pokažemo - zaključio je Hvang.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon