HAJDUK - CRVENA ZVEZDA 1:2

26.9.2008
12:00
No items found.

Црвена звезда је тешко, али заслужено победила на гостовању које у последњих неколико година не представља лак задатак за наш тим.Следећа утакмица која нас очекује је вечити дерби против Партизана, у недељу 5. oктобра.

Стадион: Хајдука.
Гледалаца: 1000.
Судија: Богдановић Дарко , помоћници: Милутиновић Срђан и Ђурђевић Далибор.
Стрелци: Милијаш (14"), Кекезовић (52"), Гај (59").


ХАЈДУК: Ђуричић, Козош, Фејса, Радановић, Трајковић, Кекезовић, Јовановић, Богић, Живановић, Максимовић, Рајовић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Томовић, Петковић, Гај, Пекарић, Богдановић, Лазетић, Короман, Милијаш, Едгар и Тричковски.


Играчи Хајдука кренули су са центра.

Први минути игре протичу у опипавању снага. Наши играчи покушавају да се организују у нападу, али домаћи играчи користе сваки контакт са лоптом да је пошаљу што даље од свог гола.

7. минут, први корнер за нас изводи Короман, највиши у скоку у казненом простору Хајдука је Едгар, али његов ударац главом није био прецизан.

11. минут, већ прва измена на мечу за Хајдук. Због повреде игру напушта Радановић, мења га Дојкић.

12. минут, прва озбиљнија прилика на мечу за наш тим. Севнула је контра после корнера Хајдука, Лазетић је примио лопту да десном крилу, након чега је упутио прецизан центаршут за Милијаша на 6-7 метара од гола, али је његов ударац главом завршио изнад пречке.

13. минут, Кекезовић је примио лопту и кренуо га голу са неких 30 метара, Стаменковић је истрчао из близине блокирао покушај шута и тако спречио озбиљнију прилку за Хајдук.

ГОЛ! 0:1, 14. минут. После другог корнера за Звезду, играчи Хајдука су избацили лопту на неких 20 метара од њиховог гола, где ју је дочекао Милијаш и одакле је севнула „левица" нашег капитена. Лопта је завршила у десном горњем углу гола Хајдука, а голман Ђуричић је безуспешном парадом само улепшао погодак.

18. минут, Кекезовић је шутирао из слободног ударца са 20 метара са леве стране, лопта је ишла у доњи леви угао нашег гола, али је Стаменковић одлично интервенисао и избацио лопту у корнер.

29. минут, Лазетић је повукао још једну контру нашег тима, упутио је још један употребљив центаршут, овога пута за Тричковског, али је његов ударац главом са 7-8 метара завршио поред десне стативе Ђуричићевог гола.

32. минут, Короман покушава ударцем са 20 метара са леве стране, али с обзиром да је то учинио својом левом ногом, лопта није била толико прецизна и јака, тако да иде преко гола.

36. минут, друга измена за Хајдук, Јовановића мења Касалица.

39. минут, због повреде Пекарића, тренер Јаневски је приморан да направи прву измену на мечу. Пекарића мења Марковић, који иде на своју позицију десног, а Томовић заузима своје старо место централног бека.

43. минут, жути картон за Трајковића због фаула над Милијашом.

Прво полувреме је продужено за 3 минута.

45. минут, одлична прилика за наш тим, Тричковски је изашао сам испред голмана Ђуричића, али је његов ударац био исувише слаб, тако да је голман домаћих ухватио лопту.

Крај првог полувремена.


Почиње друго полувреме, без нових измена у оба табора.

50. минут, први озбиљнији напад Црвене звезде у наставку, Короман је прошао по левој страни, упутио користан центаршут за наше нападаче, али се Кекезовић вратио у одбрану и избио лопту.

51. минут, Кекезовић је пробао ударцем са 25 метара, али лопта иде поред десне стативе.

1:1, 52. минут, најактивнији играч домаћина Кекезовић извео је још један слободан ударац са 25 метара, али овог пута је Стаменковић био немоћан с обзиром да је лопта ушла у гол уз саму стативу.

56. минут, ударац Едгара са ивице казненог простора са леве стране, лопта одлази поред десне стативе.

ГОООЛ! 1:2, 59. минут. Милијаш је центрирао у шеснаестерац Хајдука са 40 метара од гола, Томовић је покушао да шутира главом, али је испред њега интервенисао истрчали Ђуричић, који је само на кратко избио лопту на ногу Гаја чији волеј покађа празну мрежу.

61. минут, друга измена за нас, Субашић мења Тричковског у нападу.

62. минут, жути картон добија Гај, због фаула над једним играчем Хајдука на десном боку.
У наставку последња измена у Хајдуку, Живановић излази, Комазец улази.

68. минут, прва прилика за домаћина у наставку уследила је после контре, покушао је Касалица са 20 метара, али лопта иде преко пречке.

69. минут, жути картон за Богдановића због шутирања лопте након судијског звиждука.

70. минут, жути картон за Лазетића због приговора.

74. минут, Рајовић је шутирао са 25 метара, лопта је ишла не толико јако, али под пречку, тако да је Стаменковић морао да избије лопту у корнер.

76. минут, Короман је извео слободан ударац, одиграо кратку лопту за Богдановића, али је његов ударац са 20 метара завршио право у Ђуричићевим рукама.

79. минут, жути картон за Максимовића због повлачења Лазетића са леђа.
У наставку послења измена код нас, Короман излази, Блажић улази.

Завшница меча се углавном одиграва на средини терена, обе екипе покушавају из контра напада, али без прилика на обе стране.

Меч је продужен за 3 минута.

Kraj utakmice.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon