Glazer se priključio, šampioni jači i od kiše

23.6.2024
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su uspešno priveli kraju i peti dan priprema na Zlatiboru, a nakon prvog treninga sa izuzetno visokim intenzitetom, drugi je poslužio za uvežbavanje taktičkih zamisli našg šefa struke – Vladana Milojevića.

Kišovito vreme nije uticalo ovog popodneva na naše prvotimce da pruže maksimum i pokažu koliko su željni Marakane i Zvezdinih navijača. Trening je kao i jutarnji započeo vežbama aktivacije, koje su trajala vro kratko, pošto se akcenat ovog puta u potpunosti bacio na igru sa loptom.

Nakon kraćeg vežbanja, prešlo se na veći teren gde se započelo sa vežbanjem pas igre. U zavisnosti koju poziciju imaju na terenu, fudbaleri su bili podeljeni u grupe i imali različite vežbe, tokom kojih su vežbali ključne sekvence radi poboljšanja pasa i završnice

Podelio je zatim Vladan Milojević igrače u dve ekipe, te su započeli rad na taktici u igri na dva gola. Dok su na kraju, zasluženo dobili voljno i imali priliku da odigraju partiju na skraćenom terenu uz ograničen broj dodira.

Takođe , vredi napomenuti da je Zvezda od danas jača za neizostavnog člana crveno-belog tima i prvog čuvara mreže – Omrija Glazera. On je danas radio treninge u teretani, dok se očekuje da će već sutra biti na raspolaganju treneru Milojeviću i na ostalim treninzima

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon