Endiajeu nagrada “Bora Kostić” za najboljeg strelca

26.7.2024
15:00
No items found.

Napadaču našeg kluba - Šerifu Endiajeu će pred početak utakmice sa ekipom Mladosti iz Lučana biti uručena nagrada “Bora Kostić” za najboljeg Zvezdinog strelca u prethodnoj sezoni.

Golgeter Crvene zvezde se tokom sezone 2023/24 u 15 navrata upisao u listu strelaca. Najefikasniji je bio u domaćem prvenstvu, gde je postigao ukupno 11 golova, od toga sedam u regularnom delu šampionata, dok je četiri puta bio precizan u plej-ofu. Doprineo je Šerif Endiaje svojim golovima i u osvajanju Kupa Srbije, s obzirom na činjenicu da je postigao tri gola u okviru najmasovnijeg srpskog fudbalskog takmičenja. Kada je reč o međunarodnoj sceni, Zvezdin napadač se jednom upisao u listu strelaca i to na meču protiv Jang Bojsa u Beogradu u okviru grupne faze Lige šampiona.

Na osnovu prve takmičarske utakmice u aktuelnoj sezoni čini se da će Endiaje zabeležiti još bolji golgeterski učinak u odnosu na prethodnu godinu. Već na prvom duelu protiv Jedinstva, Senegalac je dva puta zatresao protivničku mrežu. Svi zvezdaši će imati priliku da već sutra pozdrave Šerifa Endiajea, kome će vredno priznanje predati sportski direktor našeg kluba - Mitar Mrkela.

Podsećanja radi utakmica protiv Mladosti iz Lučana je na programu 27. juna od 20 časova. Ulaznice su u onlajn prodaji, kao i na blagajnama stadiona “Rajko Mitić”.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon