Dule Savić početnim udarcem otvara sezonu

19.7.2024
12:59
No items found.

Crvena zvezda sutra od 20 časova dočekuje Jedinstvo iz Uba čime ćemo i zvanično startovati novu sezonu, a početni udarac sa centra izvešće legendarni Dušan Dule Savić.

Verujemo da su se svi zvezdaši uželeli fudbala, voljenog kluba, ali i nezaboravnih noći na Marakani. Upravo vas tako nešto očekuje i sutra kada ćemo svi zajedno otvoriti novu, verujemo šampionsku, sezonu. Uželeli su se svega toga i fudbaleri našeg kluba, pa su i prethodnih dana kroz izjave isticali da jedva čekaju da prođu kroz čuveni tunel i istrče pred punu Marakanu. Simbolično , utakmicu će udarcem sa centra igrališta otvoriti Dušan Dule Savić, rođeni Ubljanin i legenda Crvene zvezde.

Dule kao simbol stava, karaktera, ali i veličanstvenih golova koji su bili prepričavani u raznim filsmkim replikama, učiniće da ova sezona počne baš onako kako svi želimo - šampionski. Upravo vas je Dule i pozvao da dođete na utakmicu u našem spotu, a verujemo da ćete ga poslušati, zauzeti vaše mesto na Marakani, te uživati u dobrom fudbalu. I naravno, navijati najbolje što umete.

Vidimo se na Marakani!

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon