Dauda : Zvezda je tamo gde pripada

14.6.2024
12:32
No items found.

Član šampionske generacije iz 2014. godine - Abiola Dauda je posetio nekadašnji klub, te iskorstio priliku da prokomentariše Zvezdine uspehe u prethodnom periodu, ali i da se priseti vremena provedenog u crveno-belom dresu.  

- Pratim Zvezdu redovno, tačnije nikada nisam prestao da gledam utakmice, tako je od kada sam otišao iz kluba. Dosta ljudi verovatno ne zna da imam zajedničkog prijatelja sa Benom. Kada je trebao da dođe u Zvezdu, prijatelj me je pozvao da se raspita o klubu. Rekao sam mu dosta lepih stvari o Crvenoj zvezdi, na kraju je odlučio da dođe u Beograd i verujem da nikada nije zažalio. Zvezdine utakmice pratim sa uživanjem, ali bih voleo da sam imao priliku da obučen crveno-beli dres u vreme uspeha, verujem da je osećaj sjajan. Sa druge strane nikada ne bih menjao moje vreme u Zvezdi za neki drugi period. Ono što sam ja prošao je zaista posebno. Sada kada sam posetio klub posle dosta godina, sve je drugačije, u mojim očima sada je sve na mnogo višem nivou, nego kada sam ja bio u klubu - istakao je Dauda.

Pohvalio je nekadašnji napadač našeg kluba i rezultate koje Zvezda već godina ostvaruje u Evropi.

- Zvezda je beležila sjajne rezultete u Ligi šampiona i Ligi Evrope, vratila se tamo gde i pripada. Žao mi je što tokom godina kada sam ja bio u klubu nismo imali priliku da igramo evropska takmičenja, malo sam i ljubomoran na sadašnje Zvezdine igrače zbog toga. Verujem da će klub u narednom periodu imati još bolje rezultate u Evropi, zajedno sa trenerom Vladanom Milojevićem, koji se vratio u klub i koji je zaista pravi izbor. Posvećen je u svom radu i vratio je Zvezdu tamo gde priprada.

Prisetio je Dauda i čuvene sezone 2023/14 kada je naš klub osvojio jednu od najbitnijih titula u istoriji.

- Svesni smo značaja titule koju smo osvojili 2014. godine. U tom periodu su se zaista dešavale razne stvari, koje nisu bile dobre. Ponosan sam što smo uspeli da usrećimo naše navijače osvajanjem šampionske titule. Svaki igrač, član stručnog štaba i navijač je te godine ostavio poslednji atom snage, a sve u cilju podizanja pehara na kraju sezone. Zbog teške situacije u kojoj se klub nalazio je titula koju smo osvojili jedna od najdražih navijačima. Morali smo da “krvarimo” kako bismo postigli rezultat, siguran sam da će se ta titula slaviti još mnogo godina - zaključio je Abiola Dauda.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon