Crvena zvezda - Vojvodina 3:1

7.11.2008
12:00
No items found.

У дерби мечу 12. кола Јелен Супер лиге, Црвена звезда је победила Војводину резултатом 3:1, головима Коромана, Тричковског и Милијаша.Црвена звезда је пружила можда и најбољу партију ове сезоне и то протвив, за сада, другопласиране Војводине. Наши играчи су могли да постигну још који гол, у шта су сви на стадиону могли да се увере, али су 3 бода и добра игра свих играча најбитнији.

Стадион: Маракана.
Гледалаца: 5000.
Судија: Димитријевић Дејан, помоћници: Божовић Јован и Вељовић Александар.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Марковић, Петковић, Томовић, Мијаиловић, Николић, Милијаш (кап.), Лазетић, Короман, Тричковски и Клео.

ВОЈВОДИНА: Бркић, Стошић, Кизито, Мијатовић, Ђурић, Поповић (кап.), Тумбасевић, Грозданоски, Буач, Алексић, Мрђа.


Kraj utakmice.

90. минут, последња измена у нашем тиму. Соме мења агилног Тричковског.

82. минут, последња измена код гостију. Тумбасевић излази, Вукајловић улази.

76. минут, друга узмена у Звезди, нашег "виртуоза" Коромана, мења Бурзановић.

72. минут, друга измена у Војводини, може се рећи звездашка. Драгана Мрђу у нападу мења Ненад Пурке Стојановић.

70. минут, прва измена код нас, Блажић мења Лазетића.

Ређају се напади Црвене звезде, али без нових озбиљнијих прилика.

65. минут, жути картон за Мијаиловића.

ГОООООЛ! 3:1, 62. минут. Напокон су наши играчи постигли трећи погодак и то из акције за уџбенике. Капитен нашег тима је започео контру дугом лоптом за Тричковског, наш нападач одиграва за Лазетића на левом боку, а он одиграва лопту у средину за Милијаша, који је још једном показао како се шутира и погађа мрежу уз саму стативу.

2:1, 59. минут. Црвена звезда је кажњена за све пропуштене прилике и то веома јефтино. Корнер за Војводину је извео Пантелић, али само кратко до Поповића, који проналази самог Алексића на првој стативи и он из непосредне близине смањује предност нашег тима.

55. минут, Тричковски се изненада нашао сам испред голмана Бркића, али му је лопта побегла приликом покушаја да и он прешева голмана гостију.

54. минут, још један брз напад нашег тима преко Тричковског, који је проиграо Коромана на левој страни, а он је покушао да асистира утрчалом и самом Милијашу, али је одбрана Војводине да изблокира ово додавање и спречи сигуран погодак.

52. минут, Короман је "отресао" два чувара на левом крилу, ушао у средину и када се помислило да може да асистира, ипак се одлучио на шут, али је лопта отишла поред стативе.

50. минут, добра контра нашег тима преко Клеа, који је упутио у простор Тричковског, али је он мало слабије пимио лопту и на тај начин дао времена играчима Војводине да се врате и спрече опасност.

Једна измена у Војводини, Грозданоског мења Пантелић.

Počinje drugo poluvreme.


Крај првог полувремена. Једна од најбољих партија нашег тима у првих 45 минута ове сезоне. Ређали су се напади Звезде, а у мрежи Војводине су завршиле "само" две лопте, с обзиром да је могла још која.

Прво полувреме је продужено за 2 минута.

44. минут, Милијаш је фаулиран на ивици казненог простора гостију, наш капитен и изводи прекид, али лопта погађа живи зид.

39. минут, одлична прилика за трећи погодак нашег тима. Тричковски је истрчао контранапад по левој страни, кренуо сам ка голу и баш када је требао да упути ударац, лопта му је побегла и завршила у рукама голмана Војводине.

У 35. минуту, утакмице је на кратко прекинута , прво због Лазетића који остао да лежи на трави, а онда поново већ у следећем нападу после судара Тричковског и Мијатовића.

ГОООЛ! 2:0, 26. минут. Каква акција и погодак у 3 потеза. Короман је са левог бока послао дубинску лопту за Клеа, а наш нападач са 12-13 метара од гола, главом спушта лопту за Тричковског, који прима лопту и рутински шаље лопту у Бркићев гол.

22. минут, још једна одлична акција и прилика за нови гол Звезде. Короман је после солопродора по левом крилу у свом стилу, петом проиграо Мијаиловића, који је утрчао у шеснаестерац, одакле је одиграо лопту "на тацну" за Клеа, а он са 5 метара промашује цео гол.

ГОЛ! 1:0, 14. минут. Милијаш је са средине терена послао перфектну лопту за Коромана, који је избегао офсајд замку и нашао се у ситуацији један на један са голманом Бркићем, којег је лагано прешевао и убацио лопту мрежу.

9. минут, одлична прилика за наш тим. Клео је прошао по десном крилу, одиграо лопту за Коромана скроз на другу страну, који добро прима лопту, али је ударац из веома добре позиције завршио поред гола.

Први минути утакмице се углавном одигравају на средини терена.

Утакмица је почела, гости из Новог Сада крећу са центра.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon