Crvena zvezda - Rad 2:0

31.10.2008
12:00
No items found.

Crvena zvezda je pobedila veoma dobru ekipu Rada, koja je celu utakmicu odigrala pametno i strpljivo, ali je ipak poklekla u samom finišu meča. Pobednik je mogao da bude odlučen i ranije, možda i u prvom poluvremenu, ali iako su golovi pali u poslednjim minutima, možda će neko reći srećno, ali prvenstveno potpuno zasluženo, za konačni trijumf Zvezde.

Stadion : Marakana.
Gledalaca : 3500.
Sudija : Karadžić Milan, pomoćnici: Goronjić Miloš i Miletić Goran.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Marković, Petković, Tomović, Mijailović, Nikolić, Milijaš, Lazetić, Burzanović, Perović i Subašić.

RAD : Kahriman, Čotra, Pejčinović, Savić, Teodorović, Vuković, Koković, Ilić, Jeremić, Jovanović, Radivojević.

Kraj utakmice.

GOOOL! 2 :0 , 90. minut. Prelepe"makazice" Somea za prvi gol u crveno-belom dresu. Mijailović je poslao loptu u šesnesterac gostiju na koju je Vuković loše odreagovao. Some se odlično snašao i makazicama povećao vođstvo Crvene zvezde na 2:0.
Some je dobio žuti karton zbog skidanja dresa.

GOOOOOL! 1 :0 , 88. minut. Petković je poslao duboku loptu, koju na ivici šesnaesterca Kleo spušta za Tričkovskog koji se odlično snalazi izemđu sva igrača Rada i volejom matira Kahrimana.

87 . minut, poslednja izmena u Zvezdi, Some menja Burzanovića.

Već u sledećem napadu Burzanović iz dobre šanse šutira visoko preko gola gostujuće ekipe.

83 . minut, sudija ponovo svirav ofsajd za igrače Rada koji sve ozbiljnije prete Stamenkoviću.

82 . minut, poslednja izmena kod gostiju. Jeremića menja Vidović.

81 . minut, odlična prilika za vođstvo crveno-belih. Tričkovski je primio loptu na samo 5 metara iskosa od gola Kahrimana, ali njegov volej ide preko prečke.

80 . minut, druga izmena u našem timu, Perovića menja Kleo.

78 . minut, opasan prodor igrača Rada, ali linijski sudija svira ofsajd.

76 . minut, druga izmena u ekipi Rada. Jovanovića menja Mališić.

74 . minut, prva izmena u Zvezdi. Lazetića menja Tričkovski.

73 . minut, Nikolić dobro šutira sa 18 metara, nekih pola metara iznad prečke gostujućeg gola.

69 . minut, nova šansa za naš tim. Subašić je stigao do lopte pre Kahrimana, ali je bio blokiran da bi šutirao u nebranjeni gol. Posle prodora po desnoj strani šesnesterca našeg napadača odbrana gostiju se brzo grupisala i otklonila opasnost.

68 . minut, žuti karton za Petkovića, zbog povlačenja Ilića sa leđa.

64 . minut, Ilić je, posle dužeg napada Rada, pokušao šutem sa oko 10 metara iskosa sa desne strane, ali lopta odlazi pored stative.

62 . minut, još jedna prilika za Zvezdu, koja se teško promašuje. Burzanović je izveo korner, najviši u skoku je bio Perović, koji je spustio loptu sa Subašića, koji sa samo 2-3 metra od gola Rada, šutira glavom pored gola.

59 . minut, žuti karton za Nikolića zbog faula nad Jeremićem.

58 . minut, opasna kontra Rada preko Radivojevića po desnom krilu, lopta je došla do Jovančića u blizini peterca, ali je Stamenković dobro izašao i uhvatio loptu iz neposredne blizine.

55 . minut, prva prilika za Rad u drugom poluvremenu, a možda i najbolja na utakmici. Ilić je posle soloprodora po levoj strani, ušao u kazneni prostor, odakle je sa nekih 10 metara šutirao na drugu stativu, ali je lopta na putu ga golu zakačila nekog od naših igrača i završila u korneru.

53 . minut, prva prilika u drugom poluvremena za nas. Mijailović je poslao još jedan upotrebljiv centaršut sa levog boka, Subašić šutira glavom sa 7-8 metara, ali lopta ipak za malo ide preko prečke.

Crvena zvezda nastavlja sa inicijativom iz prvog poluvremena, nadamo se da će u drugih 45 minuta biti efikasniji.

Prva izmena kod gostiju, Jovanovića menja Jovančić.

Počinje drugo poluvreme.

Kraj prvog poluvremena. Crvena zvezda je napadala, Rad se veoma dobro branio, bez golova.

45 . minut, još jedna konra Crvene zvezde, završila se bez gola, samo pokušaj loba sa 20 metara.

Prvo poluvreme je produženo za 1 minut.

41 . minut, Mijailović je prošao po levoj strani, nakon čega je šutirao jako sa 30 metara iskosa, ali lopta odlazi preko prečke.

35 . minut, kakva prilika za Zvezdu. Milijaš je povukao kontru našeg tima, odlično uposlio Burzanovića, koji je uspeo da se oslobodi čuvara, ali je nakon toga šutirao pravo u golmana Kahrimana sa 10 metara u situaciji jedan na jedan. U nastavku, lopta je još jednom došla do Burzanovića, koji i ovoga puta šutira, golman Rada izbija loptu u korner.

34 . minut, u gužvi u kaznenom prostoru Rada, najbolje se snašao Perović, ali i njegov udarac nije završio u okviru gola.

32 . minut, Lazetić se izborio za loptu na levom krilu, odložio ju je za Mihailovića koji centrira na Burzanovića, koji glavom sa 5 metara šalje loptu preko prečke.

31 . minut, posle dugog napada Zvezde, lopta dolazi do Burzanovića, koji ponovo pokušava sa 25 metara, ali lopta odlazi tik pored stative.

29 . minut, sudija nije pustio dobru kontru naših igrača, već ju je prekinuo zbog povlačenja Lazetića, zbog čega je Čontra dobio žuti karton.

26 . minut, žuti karton za Lazetića, po sudijinom mišljenju, zbog simuliranja u kaznenom prostoru Rada.

22 . minut, posle novog prodora Burzanovića, imali smo još jedan udarac ka golu Rada, ovog puta je pokušao Subašić, ali je i njegov udarac sa 20 metara završio pored gola.

20 . minut, Burzanović je dobro šutirao sa 25 metara, lopta je bila nezgodna za hvatanje, tako da je golman Rada morao da je izbaci u korner. Nakon kornera, lopta preleće sve u 16 metara gostiju, bez prilike.

14 . minut, Lazetić posle soloprodora. šutira sa 20 metara sa desne strane, ali lotpa je završila prako u rukama Kahrimana.

Crvena zvezda nastavlja sa napadima, Rad se dobro brani i čeka svoju priliku za kontru.

5 . minut, posle drugog kornera za naš tim, koji je izveo Burzanović, najviši u skoku ispred gola Rada je Perović, ali njegov udarac glavom prolazi pored stative.

Od samog starta, naši igrači kreću napadčki i agresivno, ređaju se napadi, ali bez prilika.

Utakmica je počela, Crvena zvezda kreće sa centra.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon