CRVENA ZVEZDA - OFK BEOGRAD 5:1

24.10.2008
12:00
No items found.

У потпусности заслужена победа Црвене звезде, иако је ОФК Београд успео да изједначи на 1:1, али једноставно њихова игра брањења са свих 11 играча и чекања контре се није ислатила, већ су гости доживели прави дебакл и испраћени су са "петардом".

Стадион: Маракана.
Гледалаца: 2500.
Судија: Филиповић Дејан, помоћници: Ристић Милован и Панић Владенко.


ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Нинков, Петковић, Томовић, Мијаиловић, Николић, Милијаш, Короман, Бурзановић, Перовић и Тричковски.

ОФК БЕОГРАД: Илић, Миловац, Лазаревић, Маркоски, Миленовић, Игњовски, Де Оливеира, Бељић, Синђић, Милић и Јевтић.

У среду нас очекује гостовање у Чачку, а иако нема пуно времена за одмор, пред ово тешко гостовање, сви верујемо да ће Звезда поновити игру од вечерас на Маракани и да ће успети да забележи нова 3 бода.

Утакмица је завршена победом нашег тима од 5:1.

ГООООООООООЛ, 5:1, 90. минут. Короман је опет прошао по левој страни и вратио лопту Субашићу по средини чији одличан шут Илић још боље брани. Лопта се одбила на ногу Блажићу који одмах шутира, а одбрана голмана ОФК Београда је само улепшала погодак, јер се лопта уз његову помоћ "закопрцала" у горњем левом углу гола.

88. минут, Короман је експлодирао у шеснаестерцу Роматичара. Милијаш му је вратио једну лопту на неких 11 метара искоса, а наше крило из прве, јаким волејом, шутира тик изнад пречке Илићевог гола.

86. минут, контра нашег тима преко Субашића, до лопте долази Клео, који је покушао да проигра Милијаша, али се вратила одбрана гостију и избила лопту у простор.

ГОООООООЛ! 4:1, 83. минут. Короман је у казненом простору ОФК-е, благо речено "заломио" два чувара, након чега је из немогуће позиције лобовао Илића, који је само посматрао лопту како улази у гол. Ову голчину, а не гол, препоручујемо вам да погледате, да би сте се уверили у ову мајсторију Огњена Коромана.

81. минут, нова измена код гостију, Мишан мења Синђића.

79. минут, измена код гостију, Бељића мења Калуђеровић.

ГОООООЛ! 3:1, 78. минут. Субашић, 2 минута, 2 гола. Короман је одлично центрирао са левог крила, лопта је "села" на главу Субашића на другој стативи и завршила још једном у мрежи и овог пута немоћног Илића. У наставку, Субашић добија жути картон због скидања дреса после постигнутог гола.

ГОООЛ! 2:1, 76. минут. После грешке одбране гостију, до лопте долази Субашић који је истрчао сам испред гола Илића, који брани први ударац, али се лопта враћа до нашег нападача, који шаље лопту у мрежу.

75. минут, последња измена у Звезди, Блажић улази, Перовић излази.

73. минут, Короман је шутирао са 25 метара са леве стране, после још једног продора, голман је само посматрао лопту, а она је прошла тик поред стативе.

70. минут, одлична прилика за Коромана после његовог продора по десној страни, у којем је прошао једног играча, као и играча који је баш у том тренутку добио дозволу судије да се врату у игру после помоћи лекара, али је добар ударац завршио у још једном корнеру, после интервенције најбољег играча гостију Илића.

Наши играчи имају иницијативу, сви играчи, сем нашег голмана Стаменковића, налазе се на половини гостију, али без прилика за гол, ни после корнера.

63. минут, осми по реду корнер за Звезду изводи Милијаш, проналази Субашића који је утрчао испред Илића, али наш нападач није добро захватио лопту и она завршава код голмана гостију.

62. минут, двострука измена код нас. Клео и Субашић мењају Тричковског и Бурзановића.

1:1, 56. минут. Бељић је прошао по десној страни, одиграо за Јевтића, који се заградио у нашем шеснаестерцу и одложио лопту за де Оливеиру, који шаље прецизно лопту у гол између Стаменковића и Томовића.

54. минут, још једна одлична прилика за наш тим. Короман је прошао по левој страни, пронашао Бурзановића, који се налази сам на 11 метара, али лопту која је ишла под пречку, Илић некако избија у корнер.

49. минут, још једну пречку погађају наши играчи. Нинков је прошао по десној страни, одиграо лопту по земљи за Перовића, који шутира са 15 метара, али лопта поново тресе оквир гола, У наставку акције, Тричковски је у офсајду.

Почиње друго полувреме, без измена на обе стране.

Крај првог полувремена.

Prvo poluvreme je produženo za 1 minut.

42. минут, Перовић покушава са 25 метара, али право у Илића.

37. минут, муњевито изведен напад Црвене звезде. Короман је повукао лопту са средине терена, одиграо за Бурзановића по десном крилу, који је враћа одлично за Коромана, али он није успео да захвати лопту из одличне позиције на неких 10 метара.

ГОЛ! 1:0, 34. минут. Милијаш је сигурно извео пенал, прецизно по земљи у десни доњи угао, а иако се Илић бацио на праву страну, био је немоћан.

33. минут, пенал за Црвену звезду! После дугог напада нашег тима, Перовић проиграва Милијаша, који са леве стране са неких 7-8 метара искоса шутира на гол, а Илић избија лопту у још један корнер.

Након корнера, који је извео Милијаш, Синђић је срушио Перовића и себе, а судија показује на пенал и показује жути картон играцу ОФК-е. Жути картон добија и де Оливеира због приговора.

30. минут, одличан продор Коромана по десној страни, упутио је прецизан центаршут на Перовића, али је голман Илић за тренутак бржи и долази први до лопте.

Наставља се пресинг нашег тима, сви играчи гостију на својој половини.

23. минут, затресао се цео гол ОФК Београда. Николић је јако и прецизно шутирао са 30 метара, погодио пречку, након чега се у ситуацији један на један нашао Бурзановић, али одлично брани Илић. Добре две прилике у једном нападу.

21. минут, Короман, је прошао по десној страни, оставио лопту за утрчалог Нинкова, који два пута покушава да центрира, али оба пута пута одбрана гостију избија лопту.

18. минут, Бурзановић је шутирао са 20 метара, али лопта иде право у руке Илића.

15. минут, одиграо је дупли пас Бурзановић са Короманом, након чега је срушен у казненом простору, али нема пенала.

10. минут, Милић се нашао у прилици после неспоразума Стаменковића и одбране, али је његов покушај лоба завршио преко пречке.

2. минут, Милијаш изводи корнер, лопта прелеће све у казненом простору гостију, па и голмана Илића, на другој стативи је Петковић, али је његов ударац главом завршио право у рукама голмана.

Утакмица је почела, ОФК београд креће са центра.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon