ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - БАНАТ 2:1

14.11.2008
12:00
No items found.

Заслужена победа Црвене звезде, коју су обележила два дебитанска поготка. Прво Лазетићев, први по повратку у црвено-бели дрес, а онда и први Томовићев од када игра у Звезди.

Стадион: Маракана.
Гледалаца: 2500.
Судија: Веселиновић Слободан, помоћници: Миловановић Милан и Мркић Иван.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стаменковић, Марковић, Гај, Томовић, Мијаиловић, Николић, Милијаш, Лазетић, Короман, Тричковски и Клео.

БАНАТ: Богуновић, Милутиновић, Десница, Маркоски, Петковић, Ђукић, Радосављев, Срећо, Зорић, Цаврић, Станић.


Крај утакмице.

90. + 2. минут, Милутиновић шутира са 30 метара и добија шта је хтео, корнер. После првог корнера, одмах и други, али без прилика.

90. минут, Радосављев добија жути картон због грубог фаула над Нинковом.

Судија продужује утакмицу за 3 минута.

89. минут, Бурзановића су срушила у казненом простору два играча одбране Баната, а судија свира контра фаул.

86. минут, жути картон за Томовића због, по судијном мишљењу спорог извођења фаула.

84. минут, повређеног Николића мења Нинков.

80. минут, друга измена у нашем тиму. Бурзановић мења Тричковског.

79. минут, после дугог напада Баната, Срећо шутира са око 20 метара, лопта иде поред стативе, а судија показује на корнер.

75. минут, после продора и центаршута Марковић, Соме из тешке ситуације добро шутира главом, али само корнер.

72. минут, Коромана, који се можда мало и повредио, обзиром да се пре неколико тренутака нашао на трави, мења нападач Соме.

69. минут, друга измена у Банату, Станића мења Вујовић.

65. минут, Мијаиловић је прошао по ко зна који пут по левој страни, центирао у средину на Тричковског, лопта се одбија до Милијаша на 16 метара, али непрецизан ударац завшава у ауту.

61. минут, жути картон за Николића због фаула над Радосављевим.

Звезда има иницијативу и напада, али без прилика за гол.

54. минут, прва измена у Банату. Ковачевић мења Петковића.

49. минут, после дуплог паса са Клеом, Милијаш шутира са 20 метара, али право у голмана.

Почиње друго полувреме, без измена на обе стране.

После додатних минут игре, судија свира крај првог полувремена.

ГОЛ! ГОЛ! 2:1, 41. минут. Какав начин да се постигне први погодак у црвено-белом дресу. Томовић је свој солопродор започео са 35 метара, "наслагао" је 2-3 играча, ушао у казнени простор и са неких 15 метара упутио прави пројектил, који је завршио у "малој" мрежи. Ненад је знао да прослави првенац, наравно испред севера ТОМО ЧЕСТИТАМО!

40. минут, корнер изводи Лазетић, додаје кратко до Коромана, који проналази Гаја на другој стативи, а чији ударац главом голман гостију избија у корнер.

39. минут, муњевита контра Звезде преко Коромана, лопта за Лазетића на десну страну, он шаље лопту за Тричковског скорз на другу страну, који вара Радосављева који успут игра руком, судија пушта предност, а Тричковски пласира лопту на другу стативу, Богуновић врховима пртију шаље лопту у корнер.

30. минут, Милијаш је опробао свој шут и из игре, шутирао је јако са 25 метара, али не толико прецизно.

28. минут, иста акција као из 8. минута. Овога пута је по левој страни прошао Мијаиловић, Клео је пропустио лопту за Тричковског, али он шутира право у голмана.

26. минут, контру је покувао Милијаш, проиграо Клеа на десној страни, који одлично центрира у средину, лопта прескаче Тричковског и враћа се утрчалом Милијашу, који је прима и шутира, али је голман Баната истрчао и некако успео да одбрани. У наставку покушава главом Клео, али без прилике.

23. минут, после дугог и доброг напада нашег тима, лопта долази до Милијаша на левој страни у казненом простору, одакле шаље оштру лопту у средину, која долази до Лазетића, али његов ударац из прве одлази поред стативе.

21. минут, још једном су наши играчи могли да постигну гол из слободног ударца, Милијаш је извео прекид из близине десног корнера, покушао да изненади голмана Баната, али за сада без другог гола.

18. минут, Короман је извео слободан ударац после оштрог фаула над Тричковском на 20 метара са десне стране, али је лопта завршила мало изнад пречке.

1:1, 13. минут. Играчи Баната добили су прилику да први пут шутирају на гол из слододног ударца са 25 метара. Лопту је узео Срећо и убацио је у мрежу.

ГОЛ! 1:0, 12. минут. Лазетић је одиграо дупли пас са Клеом, ушао у казнени простор, прошао још једног играча и онда левом ногом шутирао јако по земљи, а лопта је прошла испод руку Богуновића и завршила у мрежи. Николи је ово при погодак по повратку на Маракану.

10. минут, Лазетић је центирао са десног крила на самог Коромана на другој стативи, али његов волеј завршио далеко од гола.

8. минут, овога пута је Короман прошао по левом крилу и исто центрирао на Тричковског на првој стативи, који је овог пута пропустио лопту за Клеа, који из прве шутира са 7-8 метара тик поред стативе.

7. минут, Мијаиловић је одлично прошао по левом боку, центрирао на прву стативу на Тричковског, који из окрета шутира ефектно, али непрецизно.

2. минут и одмах одлична прилика за наш тим. Тричковски је са левог крила центрирао скроз на другу стативу, Лазетић је примио лопту и преварио једног играча, након чега је додао лопту за Милијаша на 3-4 метра од гола, али он погађа само пречку и поред клизећег старта свог чувара.

Utakmica je počela, Crvena zvezda kreće sa centra.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon