Budi deo Zvezde!

13.6.2010
12:00
No items found.

Црвена звезда покренула је данас пројекат "Буди део Звезде", којим ће по угледу на великане Барселону и Реал Мадрид своје верне навијача учинити делом клуба. Реч је о акцији чланства и о њој су данас на конференцији за новинаре говорили председник Звезде Владан Лукић, саветник председника Лазар Лабус, директор маркетинга Горан Броћић и навијач Владимир Шавија.

- Ово је један од најбитнијх дана у историји клуба, јер делима коначно Звезду враћамо Звездашима и то је управо смисао акције чланства. Начин и модел сличан је Барселонином и оном који се примењује у Реал Мадриду. Звезда на овај начин показује захвалност свима који су је пратили и бодрили све време - рекао је председник Црвене звезде Владан Лукић.

Његов саветник Лазар Лабус напоменуо је да ова акција није маркентишког карактера.

- После годину дана припреме, креће чланство у Црвеној звезди. Ова акција није маркентишка, она ће трајати докле траје и Звезда. Креће већ од данас и то није нови пројекат, може да се ради и ретроактивно, они који нису уплаћивали чланарину док она није функционисало могу једноставно да наставе чланство - истакао је Лабус, а надовезао се директор маркетинга Горан Броћић.

- Чланство је утемељено на Стауту клуба, члан клуба је онај који је платио чланаирану за годину дана. Пројекат је рађен по највишим стаднадардима и веома је прецизан. Постојаће и почасно чланство, оно неће подразумевати већа права у односу на остале. Ради се на списку људи који ће их добити и Управни одбор је тај који ће да одлучи.

Владимир Шавија је испред навијача позвао Звездаше да се масовно одазову.

- Сви знамо да је чланство битна ставка за клуб. Сви Звездаши треба да схвате колико је ово битно и да на овај начин потписују лични уговор са Звездом, да постају део тима. На овај начин шититимо нашу Звезду. Верност се показује делима, идемо са пар десетина хиљада чланова у наредну сезону, мобилизација није престала. Треба да будемо јачи него икада. Морамо напред. Ова карта је најлепши поклон, она је лична карта сваког Звездаша - поручио је Шавија.

Постоје две чланске карте - ЈУНИОРСКА за Звездаше до 18 година и њена цена је 500 динара и СТАНДАРД за све пунолетне грађане, 1000 динара. Бенефити: као члан ФК Црвена зведа, постајеш и члан Сабора. Као члан Сабора стичеш право да бираш и будеш биран. Чланство подразумева и попусте на куповину у свим Red Star Shop-овима, као и попусте за све везано за Звездину породицу (спонзори, партнери) коју чине 20 фирми. Уједно, члановима следује једном годишње бесплатна посета музеју, право куповине сезонских улазница, предност у куповини дневних карата за домаће и међународне мечеве, могућност резервације аранжмана за инострана гостовања, присуствовање првом тренингу у сезони, могућност информисања о свим дешавањима у клубу путем мобилног телефона или е- маила...

Учлањење се може вршити - у просторијама маркетинга ФК Црвена звезда (западна страна стадиона ФК Црвена звезда, улаз ВИП галерија), на интернет страницама клуба - www.crvenazvezdafk.com и www.budideozvezde.rs, путем цалл центра на број 0900 000 900 и СМС-ом на број 2355 (креће од петка 11. јуна и важи само за МТС и Теленор мрежу), каои у продајној мрежи RED STAR SHOP.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon