Brza tranzicija u fokusu crveno-belih

21.6.2024
08:35
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili peti trening tokom pripremnog perioda na Zlatiboru, a akcenat je bio na tranziciji i brzini igre.

Popodnevni trening tokom trećeg dana boravka na poznatoj srpskoj planini je protekao po znatno prijatnijem vremenu u odnosu na jutarnji rad. U sjajnim uslovima na terenima hotela “Palisad” naši igrači su imali gotovo pravu fudbalsku utakmicu, s obzirom na to da su više od 90 minuta proveli na travnatoj površini.

Nakon samog početka i uvodne aktivacije, videli smo izuzetno zanimljivu vežbu tranzicije. Fudbaleri su bili podelji u grupe sa po četiri igrača u timu, te su radili na premeštanju težišta igre iz faze odbrane direktno u poslednju trećinu terena. Iako je vežba bila veoma zahtevna, to nije smetalo crveno-belima da sve rade uz šalu i dobru atmosferu.

Usledila je igra na dva gola sa različitim zadacima za igrače. Menjale su se veličine gola i dimenzije terena, ali cilj je bio isti - da se uigraju linije tima. Takođe , akcenat je bio na agresivnosti, završnici i efikasnosti, kao i svim onim neophodnim segmentima na kojima se radi tokom priprema.

Za kraj treninga odigrana je partija fudbala na polovini terena sa po dva poluvremena, koja su trajala po šest minuta. Kada je trener Milojević označio kraj rada, naši prvotimci su zadovoljno i uz smeh napustili teren.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon