Božović - Važna, ali i utakmica koja ne odlučuje

16.3.2017
1:46
No items found.

Утакмицама 27. кола окончаће се циклус утакмица уочи репрезентативне паузе, а Црвену звезду очекује још једно тешко гостовање.

Црвено-бели ће победу тражити на Бановом брду, против Чукаричког који још увек није забележио пораз у 2017. години. Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће утакмица бити веома тешка.

— Очекује нас тешка утакмица јер Чукарички по свом квалитету не заслужује место на којем се налази. Играју боље у другом делу шампионата, то је клуб који је најорганизованији у Србији. Ненад Лалатовић је један од најталентованијих тренера у Србији. Прижељкује да победи, као што и сви ми који не радимо у Звезди прижељкујемо да је победимо. Екипа има доста квалитетних појединаца, и мораћемо да запнемо како бисмо победили и паузу дочекали задовољни — подвукао је Божовић.

Иако веома значајна, утакмица против Чукаричког, према речима Божовића, неће ништа одлучити.

— Говорио сам и раније да је то једна од утакмица која ће бити тешка. Али, не мислим, да ова утакмица нешто решава, ово првенство је интересантније од претходног и до последњег кола ће се играти за титулу. Фудбал је спорт у којем може свако сваког да победи. Знамо да имају квалитет и да су мотивисани, тако да немамо право на уљуљкивање против њих, а ни против једне екипе.

Црвена звезда је претходне сезоне на Бановом брду забележила убедљиву победу резултатом 7:2.

— Прошла сезона је била давно, ово је нова сезона, не верујем да ће бити превелики резултат, а било која наша победа нама је добра. Међутим, против себе имамо мотивисану екипу. Осим Лалатовића, Ожеговић и Јевтић ће бити мотивисани, плус има још изванредних играча који су у доброј форми. То је екипа која има и доста искусних, и доста младих играча, имају квалитет. Дошао им је и Зорић који је утакмицу против нас у дресу Борца одиграо изванредно, али не стављамо специјалне задатке ни за једног противничког играча — рекао је Божовић, и додао да ће Ристић бити у конкуренцији за утакмицу, док ће Рачић и Аџић наступити за омладинце у дербију против првопласираног Бродарца.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon