Božović - Važan i težak meč pred nama

28.4.2017
1:46
No items found.

Након првог меча полуфинала Купа Србије утакмицама 33. кола наставља се шампионат. Фудбалери Црвене звезде дочекују Војводину сутра, 30. априла, од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“, а улаз је бесплатан.

Шеф стручног штаба црвено-белих Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред утакмицу.

— Пред нама је тешка утакмица из много разлога, најпре због пропаганде која се подигла око ове утакмице и много лоше атмосфере која је створена. Такође, Војводина има одличан тим, увек смо тешко излазили на крај са њима. Прошла утакмица у Новом Саду била је права филмска. Пре тога на Маракани смо их лако добили. Овог пута то не очекујем јер су заиста направили одличну екипу и могу да победе било кога у нашој лиги — рекао је Божовић.

Искусни стратег цени екипу Војводине, али верује у успех своје екипе.

— Не причам о Војводини лепе ствари из куртоазије. Сматрам да имају добар тим и да су Малбашић, Палочевић, Трујић, Кнежевић, Мелег изванредни играчи. У одбрани такође имају добре фудбалере, сасвим солидан састав за нашу лигу и не очекујем да ће нам бити лако. Променили су тренера поново, али то нама не представља проблем јер углавном играју исти играчи, знамо им добре и лоше особине.

Због жутих картона утакмицу са Војводином пропустиће Мичел Доналд.

— Већ смо oдлучили, на терену ће га заменити Марко Полетановић.

Из редова новосадских црвено-белих најавили су да у Београд долазе по три бода.

— Још увек нисам чуо ниједног тренера који каже да долази на Маракану да изгуби. Надам се да ће проћи као и остали који су долазили са истом намером — поручио је Божовић.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon