Bajković odgovorio na pitanja tviteraša

24.10.2013
12:00
No items found.

Dugogodišnji "kralj" dobre atmosfere u svlačionici Crvene zvezde, Boban Bajković u četvrtak 24. oktobra odgovarao je na pitanja koje su mu na društvenoj mreži "Twitter" postavljali navijači.

Tokom sat vremena Zvezdina"jedinica" je pored brojnih pohvala dobila i mnogo zahteva za slikanje ili autogram.

Rođeni Cetinjanin definitivno nema profil ni na jednoj društvenoj mreži, najteži poraz u karijeri doživeo je u Bordou, a u slučaju osvajanja titule najavio je skidanje glave sa ramena.

Takođe , popularni Bajko najavio je kraj karijere za 8 godina, a koliko je vidovit najbolje govori i to što već zna da će ključni razlog za kačenje kopački, odnosno rukavica o klin biti prehlada. O svojim kolegama, čuvarima mreže misli sve najbolje, želeo bi da ispred sebe ima Nemanju Vidića jer u tom slučaju smatra da ne bi imao puno posla i razloga za intervencije.

Jedinstveni Bajković naveo je i neke detalje koji zbog svoje "duhovitosti" nisu mogli biti objavljeni. U konverzaciju se uključio i Filip Kasalica koji je upitao svog saigrača kako se priprema za utakmicu. Odgovor je bio više nego jasan.

- Dignem noge uza zid i razmišljam o utakmici - u"crnogorskom stilu" objasnio je Bajković.

Intervju je bio predviđen da traje do 17 časova, Bajko je naravno ostao desetak minuta duže, međutim, ipak se prebrzo odjavio da ne vidi pozdrav upućen od bivšeg saigrača i prijatelja, velikog Zvezdaša Vujadina Savića. Zbog toga, ovom prilikom prenosimo pozdrave našem internacionalcu od Bajka.

U narednom periodu, tviter intervjui će postati praksa u Crvenoj zvezdi, a ukoliko želite da znate u kom terminu će se održavati i ko će biti novi gost pratite našu zvaničnu tviter stranicu .

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon