Bahar : Borili smo se do poslednje sekunde

7.11.2023
12:02
No items found.

Utiske posle poraza Crvene zvezde od RB Lajpciga rezultatom 1:2 u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona izneo je šef stručnog štaba našeg tima Barak Bahar.

- Sastav za koji sam se odlučio za danas je moja odgovornost. Na poluvremenu sam shvatio da nam trebaju promene i napravio sam ih. Dobro smo počeli u drugom poluvremenu i mogli smo odmah da pogodimo, a na kraju i da dođemo do remija. Sve to su moje odluke. Kanga je zaslužio takođe da igra, bio je dobar u poslednjoj prvenstvenoj utakmici i zaslužio je. Posle utakmice su svi pametni, ali smo pred meč hteli drugačije da igramo. Kraso je počeo u sredini jer smo računali na tu prednost gde on može da zadrži i odloži loptu, ali igrali su dobar presing i nismo imali šta da čuvamo. U drugom poluvremenu je bilo bolje - počeo je Bahar.

Dva poluvremena i dva lica našeg kluba.

- U prvom poluvremenu smo zaslužili da primimo i više golova, ali u nastavku smo igrali dosta bolje i imali dobar momentum. Na 0:1 smo mogli da izjednačimo, potom i smanjili na 1:2 i na posletku zamalo remi. Da smo pogodili u poslednjem minutu, sad bi bila druga priča.

Malo je falilo Zvezdi da osvoji bodove.

- Očekujemo više od sebe, pogotovo rezultatski, ali mislim da se u svakoj utakmici dobro borimo. Bilo je tako i protiv Sitija i Lajpciga u gostima, pa i danas. Budemo blizu da napravimo rezultat. Na kraju smo razočarani bili, ali moramo da gledamo napred. Bitna nam je i Superliga, da navijači dođu, da pobedimo sledeću utakmicu i mirno odemo na reprezentativnu pauzu. Posle toga je Jang Bojs, i to je sada najvažnija utakmica u Ligi šampiona za nas.

Reagovao je Bahar i već na poluvremenu napravio dve izmene.

- Spremali smo nešto što nije uspelo u prvom poluvremenu. Shvatili smo da moramo da menjamo i to je moj posao da reagujem kada stvari ne funkcionišu. Srećan sam što smo dobro počeli u nastavku, i što su svi sa klupe pružili doprinos. Malo nam je falilo da osvojimo bod.

Bahar veruje da će Zvezda prezimiti u Evropi.

- Imali smo i uspone i padove tokom utakmica u Ligi šampiona, ali smo hteli da budemo hrabri. U prvom poluvremenu nismo uspeli, u drugom smo igrali na"sve ili ništa". Malo nam je falilo i moramo da ostanemo pozitivni. Rezultat nije dobar, ali imamo još dve utakmice u Ligi šampiona i dugu sezonu ispred sebe.

Tek posle analize će da razgovara sa igračima.

- Ne pričam odmah posle utakmice sa igračima, jer želim da ostanem miran i da trezveno analiziram sa stručnim štabom utakmicu. Sutra ćemo pričati o tome šta treba drugačije, ali mi je važno da smo se borili do poslednje sekunde.

Nije razgovarao ni sa kim iz uprave kluba posle meča.

- Niko posle utakmice iz uprave kluba nije pričao sa mnom, nemamo tu naviku. Bilo je samo protiv TSC-a, ali pričaćemo ovih dana - rekao je Bahar.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon