Babunski - Zvezda je emocija

14.3.2016
04:16
No items found.

David Babunski je jedan od onih igrača Crvene zvezde koji strpljivo čekaju šansu da se nametnu, a za koje trener Miodrag Božović tvrdi da već sada zaslužuju da igraju.

Ali , poznato je pravilo da se tim koji dobija ne menja, pa David staloženo čeka svaku priliku. Mladi as je zadovoljan svime što je do sada doživeo u Zvezdi.

- Tu sam mesec i po dana i veoma sam zadovoljan. Na delu sam se uverio da nisam pogrešio što sam došao u Zvezdu. Imamo odlične igrače i trenera i još bolju atmosferu. Sve uslove da dobro radim i napredujem - prvi je komentar Babunskog za naš sajt.

Makedonski reprezentativac je posebno zadovoljan saradnjom sa trenerom Božovićem.

- Kod njega je kao u Barsi, lopta i fudbal na svakom treningu. Naravno to mi veoma prija .

Babunski odlično govori nekoliko jezika: španski, engleski, makedonski i srpski. Zbog toga se lako uklopio jer odlično komunicira sa svim igračima, kako domaćim tako i stranim.

- Mojim dolaskom, španski je definitivno postao drugi jezik u Zvezdi - našalio se Babunski i potom nastavio - Uklopio sam se lako, ali mislim da se svako ko dođe u Zvezdu uklopi isto tako, jer Zvezda je - emocija. Kada osetite taj duh i atmosferu koji vladaju oko kluba jednostavno postanete deo toga i Zvezda postane deo vas - poručio je vezista našeg tima.

Meč protiv Spartaka u subotu od 18 časova je nova prilika da Zvezda nastavi sa pobedam ali i da David da svoj doprinos.

- Da bi tako bilo potrebna nam je što veća podrška naših navijača. Zbog toga ih pozivam da dođu i da ih bude što više. A misćemo dati sve od sebe, bez obzira ko bude igrao, da ih još jednom obradujemo - poručio je Babunski.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon