Aleksinac postavio rekord ovogodišnjeg karavana

22.6.2024
09:35
No items found.

Karavan Crvene zvezde je stigao u Aleksinac, grad koji je poznat po velikom broju navijača našeg kluba, koji su po prvi drugi na fantastičan način ugostili delegaciju Zvezde.

Pravim spektaklom je obeleženo tročasovno druženje, s obzirom da su najvatreniji navijači našeg kluba imali nekoliko prelepih pirotehničkih performansa, kojim su bojili nebo iznad fan zone crveno-belim bojana, dok su se Zvezdine pesme orile, a stacionirali smo se na pešačkom delu ulice Knjaza Miloša. Obostrano oduševljenje vladalo je u Aleksincu, a veliki broj porodica sa svojim mališanima čekali su u redu da se slikaju sa peharima titule šampiona države, Kupa Srbije, ali i Kupa evropskih šampiona, koji je izazvao brojne osmehe, ali i pokrenuo čuvene priče o slavnoj generaciji našeg kluba iz 1991. godine. Zvezda je velika porodica, a to je i dokazao Aleksinac, koji je kilometrima daleko od Beograda, ali mu je crveno-bela boja u srcu i živi i diše za Crvenu zvezdu. Najmlađima su se dopale naše fudbalske igrice, te se ispostavilo da je tim segmentom na odličan način"proširen" naš karavan.

U velikom stilu kako su nas dočekali, tako su nas i ispratili stanovnici Aleksinca, koji su nam pomagali sa pakovanjem rekvizita čime zaslužuju da ih Zvezda češće posećuje, a to je bila i njihova zaključna poruka našoj delegaciji.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon