Akcenat na ofanzivi i završnici

23.6.2024
No items found.

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili sa pripremama za početak sezone, a nakon jučerašnjeg popodneva, tokom kog su dobili voljno od našeg šefa struke, željno su dočekali prvi izazov, od dva koliko im sledi danas.

Jedan trening pauze je dobro uticao na izabranike Vladana Milojevića, koji su ovog jutra orni dočekali prvi izazov danas. Treba istaći da stručni štab nije štedeo igrače, te je tokom 90 minuta viđen visok intenzitet i vežbe do krajnjeg napora izdržljivosti.

Sve je započelo treniranjem na manjem terenu sa rekvizitima namenjenim za aktivaciju, kako bi bili spremni za jedan jak i naporan trening. Dočekali su ih zatim sprave i tegovi za vežbe snage, kao i elastične trake, a činilo se nakon nekog vremena da fudbaleri željno iščekuju igru sa loptom.

Kada je na red došao glavni deo treninga, radilo se dosta na poboljšanju napadačkih sposobnosti i unapređenju završnice, a Milojević je kao vežbu koristio igru tri na dva. Drugi deo tima je sačekao poligon, morali su jedan po jedan da prolaze prepreke, odskok na balans lopti, da bi posle prođenih manekena, odigrali dupli pas i doterali završnicu do savršenstva.

Na kraju napornog treninga ih je sačekalo istrčavanje dužina, što im je veoma teško palo nakon svih aktivnosti, sudeći po licima igrača. Ipak , osmesi i šala koji ne izostaju ovih dana na Zlatiboru, govore da kod crveno-belih vlada sjajna atmosfera i da željno iščekuju početak sezone. Pored svih igrača, odvojeno je trenirao dvojac koji želi što pre da se vrati na teren, a u pitanju su Vladimir Lučić i Adem Avdić.

Tagovi
No items found.
No items found.

povezane vesti

No items found.
No items found.

TELEFON CEO- CRVENO-BEO

SKINI NOVU APLIKACIJU

Google play store iconApp store icon