Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Црвена звезда - Дорћол 1:0 (1:0)

Фудбалери Црвене звезде одиграли су пријатељску утакмицу против екипе Дорћола, и славили победу резултатом 1:0.
1453280586_608-aca.jpg

На помоћном терену стадиона Црвене звезде, пред око 200 посматрача, фудбалери који су имали мању минутажу у протеклом периоду играли су утакмицу са српсколигашем, екипом Дорћола. Стрелац јединог гола био је Вукан Савићевић са беле тачке, а након прекршаја над Луком Милуновићем у 39. минуту.

На голу је био Предраг Рајковић, а штоперски тандем су чинили Саша Цилиншек и Вукашин Јовановић. Љубо Ненадић и Мигел Араухо су наступили на бековским позицијама. На средини терена су играли Александар Ковачевић, Вукан Савићевић, Ифеани Оњило и Лука Милуновић, док су у нападу наступили Ђорђе Ракић и Филип Касалица. У другом полувремену, шансу су добили и Филип Манојловић, Ненад Цветковић, Жељко Жерађанин, Милан Марчић и Душан Живковић.

Црвена звезда је током целе утакмице имала иницијативу и створила је више шанси од противника. Победа је могла да буде и убедљивија, да су прецизнији и сконцентрисанији у фази напада били Касалица, Ракић, Милуновић и Оњило. Тренер Славиша Стојановић је пружио шансу свим фудбалерима да се наметну.

Утакмица против Дорћола је била корисна провера и прилика да се екипа истрчи, а првенство се наставља следеће суботе када Црвена звезда дочекује Раднички из Крагујевца.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail