Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Марин на рођендан продужио уговор до 2021.

Само лепе вести стижу са Маракане, па последња у низу гласи да је и Марко Марин продужио уговор са нашим клубом.
540-marin-1303.jpg

Ређају се потписи у Љутице Богдана и параф је ставио и маестрални организатор игре.

Марко Марин продужио је уговор са Црвеном звездом до лета 2021. године баш на дан када је рођен 1989. године, па ће навијачи и даље моћи да уживају у мајсторијама бившег немачког репрезентативца.

Продужетак сарадње оверио је у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића и спортског директора Митра Мркеле.

- Марко Марин је веома битан играч за Црвену звезду и неко ко је брзо освојио срца свих навијача. Са пуним правом и разлогом продужио је уговор на задовољство и клуба и навијача. Марин је у ових шест месеци показао да се ради о изванредном играчу. Могу слободно да кажем да доста дуго у Црвену звезду није дошао играч његових квалитета. Срећан сам што ћемо га још дуго гледати на Маракани - поручио је Мркела.

Ни Марин није крио задовољство што је баш на дан када је прослављао 30. рођендан потписао и нови уговор.

- Лепо је прославити рођендан на овај начин, много сам срећан. Сигурно да ми је продужетак уговора један од најлепших поклона. Желим да наставимо да корачамо стазом успеха. Надам се и освајању дупле круне. Још једном желим да се захвалим генералном директору Звездану Терзићу и свима у управи клуба што су ми омогућили да летос дођем у омиљен клуб. То ми много значи, идемо даље - рекао је Марин.

Црвено-бели маестро тако се придружио саиграчима, Вујадину Савићу, Филипу Стојковићу, Милану Павкову, Бранку Јовичићу, Марку Гобељићу, Милану Борјану, Дејану Јовељићу и Милану Родићу, који су пре њега такође продужили уговоре.

- Од првог дана се овде осећам као код куће. Саиграчи, навијачи, људи у клубу, сви су ме прихватили феноменално и зато сам одлучио да још останем. Много је битно што смо сачували костур тима, да се не мења пола екипе на сваких пола године. Имамо квалитет, доказали смо и када се придруже појачања, лакше је да се уклопе у екипу која је дуже на окупу и у којој све добро функционише. Мислим да је то велика ствар и за остваривање циљева, да се опет квалификујемо за групну фазу европског такмичења.

Марин је имао и поруку за све навијаче који га обожавају.

- Стварно су феноменални. Од првог дана су ме прихватили, подржавају екипу стално. Само нека тако наставе, па да се заједно радујемо многим успесима - закључио је Марин.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail