Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Кадети лако до три бода

Кадети Црвене звезде уписали су рутинску победу резултатим 3:1 на пролећној премијери против вршнајка из Суботице.  
540kadeti.jpg

Црвена звезда - Спартак 3:1 (2:0)

Гледалаца: 200.

Судија: Мирослав Миленковић.

Стрелци: Њамцуловић у 5, Ђуричковић у 45. и Максимовић у 58. за Црвену звезду, а Килибарда у 82. минуту за Спартак.

Жути картони: Радовановић (Црвена звезда), Станисављевић, Ђурасовић, Арсовић, Стојановић (Спартак)

Црвена звезда: Катић, Митровић, Благојевић (од 53. Радовановић), Матић (од 62. Васиљевић), Максимовић, Писар (од 71. Крстић), Њамцуловић (од 83. Пешовић), Пердув, Бабић (од 59. Лучић), Елевен, Ђуричковић.

Спартак: Тозјан, Мијић (од 46. Арсовић), Прерадов, Стојановић, Мажић (од 83. Маленчић), Јанчић (од 46. Паства), Горуждић, Ђурасовић (од 69. Радосављевић), Станисављевић, Поповић, Новаковић (од 46. Килибарда).

Ученици Славољуба Ђорђевића на идеалан начин су отворили 2019. годину, а нова три бода на конту кадета Црвене звезде најавио је већ у 5. минуту Њамцуловић после одличног продора по левом боку и асистенције Ђуричковића.

Црвено-бели су додатно осокољени раним вођством кренули у потпуну офанзиву, а најбоље шансе да удвостручи предност имао је Елевен у 7. и 21. минуту.

Оно што није успео талентовани нападач, остварио је Ђуричковић у последњем минуту првог полувремена након додавања Бабића.

Измене у редовима Спартака унеле су живости у игру гостију, па су Суботичани били знатно конкретнији и агресивнији у наставку. Упркос томе, Звезда је наставила са убедљивом игром, а плод је био погодак Максимовића после прекида који је извео Њамцуловић.

Елевен је и у другом полувремену имао прилику да се упише у стрелце, али је у 67. минуту погодио стативу. Коначан резултат и заслужени почасни погодак били су дело Килибарде у 82. минуту.

Црвена звезда је тријумфом над Спартаком одржала корак за вечитим ривалом са којим ће одмерити снаге у наредном колу које је на програму следећег викенда.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail