Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Иза југа Маракане - Стартује Звезда Б

Фудбалери Графичара, Звездине филијале, предстојећег викенда ће почети пролећни део сезоне са циљем да изборе пласман у Прву лигу Србије, а значајан адут у редовима српсколигаша биће црвено-бели бисери који су ове зиме имали привилегију да прођу припреме и са шампионом Србије.
grafossmanjena.jpg

Играч са најдужим стажом у Графичару међу бисерима стасалим иза југа Маракане, голман Александар Станковић, открио је како су прошле припреме пред наставак првенства.

- Бележили смо одличне резултате током боравка у Термама Чатеж. Радили смо напорно и спремно дочекујемо пролећну премијеру. Интензитет је био висок, али навикли смо, такав је професионални спорт. Зима је била посебно напорна нама који смо одрадили припреме и са првим тимом Црвене звезде. Били смо на Кипру, потом у Турској, а онда и у Словенији. Ипак, било је лако адаптирати се јер је принцип рада веома сличан - истакао је перспективни чувар мреже.

Попут Станковића, и Вељко Николић ће бити уз тим чији је дрес носио и током 2018. године.

- Сматрам да смо још спремнији него јесенас и верујем да ћемо бити доминантни овог пролећа. Припреме са првим тимом су нам добро дошле, представљале су потврду да смо на правом путу и очекујем да полусезона пред нама буде последњи корак до црвено-белог дреса. Сећам се првих сениорских припрема, било је то у време кад је Миодраг Божовић предводио екипу. Очигледан је напредак, сазрели смо у међувремену и спремни смо за све изазове.

Конкуренцију међу изабраницима Милије Жижића, између две полусезоне, појачао је Алекса Терзић. Талентовани леви бек у редовима Звездине филијале прикључио се добро познатим саиграчима.

- Поред Салета и Веље ту су и Југ Станојев и Милош Николић. Дуго се познајемо и одлично разумемо. Свако зна своје задатке и спремни смо за пролеће у којем је циљ прво место у Српској лиги. Желимо да се пласирамо у Прву лигу Србије, а највише амбиције нису нам стране јер смо кроз Звездину школу стекли победнички менталитет. Радујем се новим изазовима, свестан да ми је неопходно сениорско искуство пред значајнију улогу у првом тиму Звезде - рекао је Терзић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail