Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Изборна комисија - Изађите и гласајте

Изборна комисија позвала је све чланове ФК Црвена звезда да изађу на предстојеће изборе за председника.
540-mijailovic-0612.jpg

„Поштовани чланови, позивамо вас да изађете на изборе за председника ФК Црвена звезда, који се одржавају 8, 9. и 10. децембра 2018. године. Члан ФК Црвена звезда, својим чланством у клубу, остварује сва права и обавезе која му припадају у скалду са Законом о спорту, Статутом ФК Црвена звезда и Правилником о чланству.

Имајте у виду да изласком на изборе остварујете свој легитимитет који вам припада учлањењем у ФК Црвена звезда.

Гласање се одржава у просторијама Службе за чланство у периоду од 10 до 19 часова, током поменута три дана, када ћете моћи и да обновите своје чланство уколико то већ нисте учинили.

Звездаши, чекамо вас“, наводи се у позиву Изборне комисије ФК Црвена звезда који је потписао председник Изборне комисије Матија Радојичић.

Једини кандидат на изборима за председника је актуелни први човек црвено-белих Светозар Мијаиловић, који је до сада добио подршку ветерана Црвене звезде и Радне заједнице. Право да гласају на изборима за председника ФК Црвена звезда имају сви чланови клуба уписани у књигу чланова, изузев редовног члана јуниора.

Светозар Мијаиловић је на функцији председника од 2014. године. Првом човеку црвено-белих ово је други мандат, претходно је на челу клуба из Љутице Богдана био у доба највећих успеха Звезде од 1987. до 1993. године.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail