Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Живковић - Можемо и против најбољих

Братислав Живковић, тренер омладинаца Црвене звезде, после пораза од Ливерпула помешаних емоција сумирао је утиске.
540-zile2410.jpg
- Тешко је играчима, али и стручном штабу. Није лако кад изгубите утакмицу у којој имате предност до 86. минута, али то је фудбал, некад вас награди, а некад награда изостане. Показали смо још једном да можемо да се носимо са најбољим европским екипама, увидели неке грешке, такође и позитивне ствари. Емоције су помешане, али сутра је нови дан и окрећемо се новим обавезама - рекао је Живковић.
 
Променом формације Звезда је постала знатно конкретнија у наставку.
 
- Због повреде, али и ствари које смо увидели у првих 45 минута променили смо стил игре. Таква одлука испоставила се као добра, почели смо да нападамо, чешће долазимо у гол шансе и стигли до поготка. На крају остаје горчина што се враћамо у Београд празних шака.
 
Упркос поразу, низ је позитивних ставки које стратег Звездиних јуниора може да истакне.
 
- Јовељић је наставио голгетерски низ и заједно са Терзићем дао је више од максимума данас. Гордић је феноменално бранио, имао је неколико фантастичних интервенција, одбранио је пенал и после тог момента смо веровали да ћемо стићи до бодова. Нажалост, кад преко пута имате тако добру екипу, трен је довољан да се ситуација преокрене - изјавио је учитељ црвено-белих омладинаца.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail