Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Живковић - Пред најтежом препреком

По већ устаљеној пракси, увертиру у дуел Звездиних сениора у Лиги шампиона представљаће меч омладинских тимова.
540-oml-2310.jpg
Црвено-бели јуниори, у оквиру 3. кола групне фазе, одмериће снаге са Ливерпулом, а Братислав Живковић, тренер омладинаца, најавио је још један занимљив дуел у режији његових изабраника.
 
- Очекивања су увек највећа, а како бисмо их остварики потребно је да уложимо много енергије, напора и труда. Ливерпул је вероватно и најбоља екипа у нашој групи, најквалитетнији ривал, али иза нас су већ две утакмице и довољно искуства. Управо лекције из мечева са Наполијем и ПСЖ-ом уливају ми наду да ћемо у Енглеској бити још бољи - рекао је Живковић.
 
Стратег омладинског тима Звезде свестан је колика је привилегија одмерити снаге са тимовима из врха европског фудбала.
 
- Ривали у групи гаје различите стилове фудбала, предстојећи противник екипа из колевке ове игре, представник модерног фудбала, тим који игда до ноге, брзо.
 
Посебну пажњу у редовима српског шампиона привлачи Дејан Јовељић, стрелац погодака на претходна два интернационална сусрета.
 
- Драго ми је што су Јовељић и Терзић са нама. Њихово присуство веома нам значи, доносе квалитет. Јовељић је постигао два поготка и надам се да ће у Ливерпулу наставити голгетерску серију. Радује одлична форма коју потврђују и погоци у сениорском фудбалу - истакао је Живковић.

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail