Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Иза југа Маракане - Петлићи први у Мостару

Петлићи Црвене звезде, дечаци рођени 2006. године, низ успеха на турнирима наставили су освојивши прво место у Мостару.
540-petlici-2709.jpg
Ученици Николе Ђуровића претходних дана такмичили су се у Мостару где су у конкуренцији осам клубова из региона оставили најбољи утисак и првим местом уприличили још једно славље иза југа Маракане.
 
Црвено-бели бисери су победама над ШФ Бигесте (3:0) и Искром (7:2) обезбедили пласман у полуфинале, а групну фазу завршили су поразом од Зрињског (2:1).

У борби за финале Београђани су савладали домаћина, Вележ (2:1), после чега је уследио реванш Зрињском за једини пораз на турниру и победа вредна трофеја.

Осим колективног признања, Звезда је у српску престоницу стигла и са наградом за најбољег играча турнира која је додељена Огњену Дракулића, а одличан утисак оставили су и Ђуришић и Перишић са по четири поготка.

- Наставили смо да клуб презентујемо у најбољем светлу освајањем турнира у региону. После успеха на турнирима у Хрватској и Македонији низ трофеја продужен је и у Мостару.  Задовољство, осим игре и резутата, буди понашање играча како на терену тако и ван њега – рекао је Ђуровић којег је због обавеза у првенству на турниру у Мостару одменио асистент Ивица Пејић.

Црвено-бели петлићи већ сутра путују у Рашку где ће учествовати на меморијалном турниру „Влада Димитријевић“ који се организује у част преминулог играча Црвене звезде.
 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail