Главни мени

Званични портал фк Црвена звезда

Pehari

Маракана се спрема за Лигу шампиона

Поводом утакмица Црвене звезде у Лиги шампиона, на стадиону "Рајко Митић" у јеку су бројни радови, како на самом стадиону, тако и у његовој околини.
540-radovi-1309.jpg
Највеће промене претрпеће западна трибина, односно досадашња ВИП 2 ложа. Простор намењен за госте клуба биће преуређен у такозвани „чемпионс клаб“, обавезан простор према правилнику УЕФА намењен за госте Европске фудбалске уније и спонзоре такмичења. Реновирани простор од 500 квадрата представљаће репрезентативну салу, а осим за потребе интернационалних дуела биће и у употреби за клупске свечаности.
 
Рушење ВИП ложе проузроковало је и друге измене, па ће горњи делови западних сектора три, четири и пет, бити ограђени лаком оградом од осталих сектора и преуређени у део трибине за ВИП госте.
 
Радови су у пуном јеку и ван капија стадиона „Рајко Митић“, па се на југозападној страни, уместо старог објекта гради паркинг за репортажна кола телевизија, с обзиром на то да су интересовање за извештавање са Звездиних дуела изразили бројни европски и светски медији.
 
Једнако радна атмосфера је и на југоисточном прилазу стадиону где се гради паркинг за различите потребе.
 
Радови поводом Лиге шампиона нису скрајнули ни друге пројекте, па је за очекивати да се у будућности радна атмосфера настави раније најављиваним пројектима медико блока и интерната. 

Коментари

* Сва поља су обавезна.
Pošalji e-mail